![]() |
İklimsiz, Zenfree ve Penelophe, ilginize teşekkürler. İnşallah katılanlar arasından çok sayıda bonsai gönüllüsü çıkar, ben de Kıbrıs'ta tek başına kalmaktan kurtulurum.
|
hazırlanan afişi de bu bölümde yayımlayabilirsek sanırım ki güzel olur
|
Mehmet Salih Gurkan bey, haber olarak gecen yilardaki yanlislik pek onemli degildir de "Yaklaşık 28 yıldan beri Avustralya’da yaşayan ve “Bonsai” konusunda otorite olarak kabul edilen Kıbrıslı Türk Ali Polili’nin desteği" alintidaki OTERITE kelimesi bana biraz abartili gibi geldi:)
Guzel bir calisma yapitiniz. 2.calismanin tarihi belirlendimi? |
Alıntı:
Yalniz bir yanlisi duzelteyim, Ahmet de Ulvan da benden kucuk ben onlarin abisiyim:). Hepinize guzel bonsai calismalari dilerim. |
1 Eklenti(ler)
Basında Bonsai Atölyesi çalışmanız...
Eklenti 32070 http://www.vatangazetesi.com/haberde...?HaberID=12559 |
Malina Hanım sizin verdiğiniz örnek gibi tüm basında yer almış. Küçük ülke olmanın da avantajları varmış :)
Bir örnek daha: http://www.kibrisgenctv.com/haber/35...Tanisiyor.html |
Mehmet Salih bey haberdeki, Australia da yasadigim sure, 10 yil kisalip 28 olmus. Onemli degil:).
oralarda, bonsaiye olan ilgi beni umutlandirdi. Gelecek gunlerde daha cok katilimli, bircok atolye calismasi yapacaginizi ve birbirinizden ogreneceklerinizle, bircok guzel bonsailer elde edeceginizi, bu guzel agaclarla da sergiler acacaginizi dusunmek hic de abarti degildir. Bonsai calismalarinizin surekli olmasini dilerim. |
4 Eklenti(ler)
Önceki geceden itibaren sitemiz ile ilgili yaşadığım sorunlardan dolayı Kıbrıs gazetelerindeki fotoğrafları buraya ekleyemedim.
İşte 13 Mart 2008 tarihinde Kıbrıs Basınında Ağaçlar.net ve Kuzey Kıbrıs Bonsai Atölyesi ile ilgili çıkan haberlerden bazı örnekler. |
gerçekten çok iyi bir atolye çalışması oldu,bilgi açısından çok zengindi.
|
Alıntı:
|
Galeride fotograf bölümü yok mu? Yoksa ben mi bulamadım?
|
Sanırım yok. Eğer açılırsa, buradaki fotoğraflar oraya taşınabilir.
Yoksa biz açabilir miyiz? |
Alıntı:
Sizinle tanışmak da inanın güzeldi. Tatlınız için verdiğiniz sözü unutmayın. ;)Kısmetse gelecek sefere sizinle de uzun uzun oturup sohbet etmeyi isterim. |
Ben fotoğrafları hep buraya ekledim. Seninkileri de merakla bekliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Bendeki bazı fotograflar yayınlananlarla aynı. Farklı olanlardan birkaçı...
|
Herkesteki ciddiyete bak!
|
5 Eklenti(ler)
Devamı.
Mehmet bey anlatıyor, dinliyoruz. Msgürkan'ın kendi bonsai sayfasında gösterdiği çam ve kök budaması yapılan bonsai . |
1 Eklenti(ler)
Ve Kıbrıslı en genç agaclar. net üyeleri. Pırıl pırıl gençler.
Serhan-Güz-Desperado |
Sn. Msgürkan,
Kıbrısta dört dörtlük bir atölye yaptınız. Sunumunuz, içeriği, ortam, katılımcılar, son olarak yapılan kök budaması ve saksı değişimi ile yapılan final çok güzeldi. Tüm katılımcıların telleme yapması da iyi düşünülmüş bir detaydı. Verdiğiniz emek için çok teşekkürler. Kıbrıs sayenizde bonsai konusunda kısa sürede büyük mesafeler katedecek. Desberado'nun varlığı da buna katkıda bulunacak gibi görünüyor. |
Alıntı:
|
İnternetim sonunda geldi ve ancak yetişebiliyorum konulara. Çok güzel bir atölye çalışması olduğu her halinden belli, hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. Sevgili Uzman16'nın anlatacağı çok şey vardır sanırım bize ;)
|
Güzel bir Çalışma olmuş.
Özelliklede sunu formatında hazırlanan görsel anlatım çok daha da iyi olmuş. Mümkün ise sunu şeklinde hazırlanan bu görsel ait link ekliyerek anlatılan konuların içeriğini biz orada bulunmayan dostlar ilede paylaşır iseniz seviniriz. SAygılar. |
Arkadaşlar, hepinize tekrar teşekkürler,
Bonsaisan, Sonumum henüz tamamlanmamış ve birçok eksikleri var. Belki herkesin katkısı ile geliştirip yeni atölye çalışmasına başlayacak şehirlerdeki arkadaşlara hazır sunum materyali sağlamış oluruz. Sonumu indirebileceğiniz link: http://rapidshare.com/files/10015798...yesi_Sunum.ppt |
Benim için de çok güzel bir çalışmaydı. Özellikle tel sarmayı çok sevdim. Msgürkan size çok teşekkürler.
Uzman16 ile tanışmaktan çok mutlu oldum. Kıbrıs'a yine bekleriz. |
Bu arada Kıbrıs Ekibinde Sevgili Desparado, Güz ve Serhan gibi yaşıtlarımı görmek beni çok sevindirdi. İnşallah birgün tanışma imkanımız oluruz sizler ile.
Sevgiler ;) |
Sebo seninle tanışmayı bende çok isterim, inşallah görüşme fırsatımız olur ;) Bu arada piyano dersi almak için yolunun Kıbrıs'a düştüğünü okumuştum:D, geldiğinde görüşürüz artık :D
|
Alıntı:
|
Sevgili Serhan ve Desberado sıcaklığınız ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim. Kıprısımız çok uzak bana, yazın işe başlayınca ilk maaşımla oraya gelmeye çalışacağım ;). Kıprıslı arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum, inşallah kısmet olur.
Sevgiler ;) |
Kıbrıs atölyesi için galeirde başlık açtık, oraya ekleyebilirsiniz fotoğrafları.
Daha sonra buradaki fotoğrafları kaldırırız. |
selamlar, ben konuya yeni vakif oldum ve sanirim kacirdim bir daha e zaman calisma olacak?
|
Ozgur bey merhaba, aramiza hos geldiniz. Ikinci bir K. Kibris bonsai atolye calismasinin tarihi henuz belli degildir. Belli oldugu zaman agaclar.nette bildirilecektir.
Bu ara varsa bonsailerinizin resimlerini kendinize sayfa acip bizlerle paylasabilirsiniz. Calismalariniz yoksa buradan edinecegniz bilgilerden sonra pratik calismalara basliyabilirsiniz. Size guzel calismalar diliyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025