agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kuzey Kıbrıs Bonsai Atölye Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/kuzey-kibris-bonsai-atolye-calismalari/)
-   -   agaclar.net,Kuzey Kıbrıs / 1. Bonsai Atölyesi (11 Mart 2008) (https://www.agaclar.net/forum/kuzey-kibris-bonsai-atolye-calismalari/7577.htm)

msgurkan 13-03-2008 00:15

İklimsiz, Zenfree ve Penelophe, ilginize teşekkürler. İnşallah katılanlar arasından çok sayıda bonsai gönüllüsü çıkar, ben de Kıbrıs'ta tek başına kalmaktan kurtulurum.

Ahmet Polili 13-03-2008 11:22

hazırlanan afişi de bu bölümde yayımlayabilirsek sanırım ki güzel olur

Ali H. ALI 13-03-2008 11:47

Mehmet Salih Gurkan bey, haber olarak gecen yilardaki yanlislik pek onemli degildir de "Yaklaşık 28 yıldan beri Avustralya’da yaşayan ve “Bonsai” konusunda otorite olarak kabul edilen Kıbrıslı Türk Ali Polili’nin desteği" alintidaki OTERITE kelimesi bana biraz abartili gibi geldi:)

Guzel bir calisma yapitiniz. 2.calismanin tarihi belirlendimi?

Ali H. ALI 13-03-2008 11:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi uzman16 (Mesaj 214179)
Sn.
İlginç bir detayı arkadaşlarla ve özellikle Ali bey ile paylaşmak istiyorum. Resmi işlemler için nüfüs müdürlüğüne gittik ve orada Ali Bey'in ablası ile (Soyadının dikkatimi çekmesi ve sormam neticesinde) tanıştık. Ali Bey kulaklarınız çınladımı bilmem ama sizden ve bonsaiden oluşan bir sohbet ile sizi andık. Ablanız da atölye davetlimizdi ama sanırım ayarlayamadığı için katılamadı. Dünya ne küçük...

Uzman16, Kibrista keyifli gunler gecirmenize sevindim. Bonsai araciligi ile kardesim Ahmet Polili ve nufus mudurlugundeki kizkardesim Ulvan Polili ile de tanismaniz, beni ne kadar sevindirdi bilemezsiniz( bir dahaki sefere mutlaka LEFKE'yi de gorunuz.)

Yalniz bir yanlisi duzelteyim, Ahmet de Ulvan da benden kucuk ben onlarin abisiyim:).

Hepinize guzel bonsai calismalari dilerim.

malina 13-03-2008 13:16

1 Eklenti(ler)
Basında Bonsai Atölyesi çalışmanız...

Eklenti 32070

http://www.vatangazetesi.com/haberde...?HaberID=12559

msgurkan 14-03-2008 14:03

Malina Hanım sizin verdiğiniz örnek gibi tüm basında yer almış. Küçük ülke olmanın da avantajları varmış :)
Bir örnek daha:
http://www.kibrisgenctv.com/haber/35...Tanisiyor.html

Ali H. ALI 15-03-2008 10:48

Mehmet Salih bey haberdeki, Australia da yasadigim sure, 10 yil kisalip 28 olmus. Onemli degil:).

oralarda, bonsaiye olan ilgi beni umutlandirdi. Gelecek gunlerde daha cok katilimli, bircok atolye calismasi yapacaginizi ve birbirinizden ogreneceklerinizle, bircok guzel bonsailer elde edeceginizi, bu guzel agaclarla da sergiler acacaginizi dusunmek hic de abarti degildir.

Bonsai calismalarinizin surekli olmasini dilerim.

Buket Aknar 15-03-2008 16:48

4 Eklenti(ler)
Önceki geceden itibaren sitemiz ile ilgili yaşadığım sorunlardan dolayı Kıbrıs gazetelerindeki fotoğrafları buraya ekleyemedim.
İşte 13 Mart 2008 tarihinde Kıbrıs Basınında Ağaçlar.net ve Kuzey Kıbrıs Bonsai Atölyesi ile ilgili çıkan haberlerden bazı örnekler.

desberado 15-03-2008 21:25

gerçekten çok iyi bir atolye çalışması oldu,bilgi açısından çok zengindi.

desberado 15-03-2008 21:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi msgurkan (Mesaj 214236)
İklimsiz, Zenfree ve Penelophe, ilginize teşekkürler. İnşallah katılanlar arasından çok sayıda bonsai gönüllüsü çıkar, ben de Kıbrıs'ta tek başına kalmaktan kurtulurum.

Korkmayın megurkan,artık ben de varım yanlız değilsiniz,tabi sizden aldığımız bilgilerle;)

zenfree 15-03-2008 23:40

Galeride fotograf bölümü yok mu? Yoksa ben mi bulamadım?

Buket Aknar 16-03-2008 07:50

Sanırım yok. Eğer açılırsa, buradaki fotoğraflar oraya taşınabilir.
Yoksa biz açabilir miyiz?

uzman16 16-03-2008 08:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sergül (Mesaj 214204)
Sevgili uzman16 sizinle tanışmak güzeldi, iyiki geldiniz. İnşallah bundan sonra daha sık gelir ve KKTC'de daha uzun süre kalabilirsiniz. ;)

Sevgili Sergül,
Sizinle tanışmak da inanın güzeldi. Tatlınız için verdiğiniz sözü unutmayın. ;)Kısmetse gelecek sefere sizinle de uzun uzun oturup sohbet etmeyi isterim.

Buket Aknar 16-03-2008 08:14

Ben fotoğrafları hep buraya ekledim. Seninkileri de merakla bekliyorum.

uzman16 16-03-2008 08:21

5 Eklenti(ler)
Bendeki bazı fotograflar yayınlananlarla aynı. Farklı olanlardan birkaçı...

Buket Aknar 16-03-2008 08:24

Herkesteki ciddiyete bak!

uzman16 16-03-2008 08:40

5 Eklenti(ler)
Devamı.
Mehmet bey anlatıyor, dinliyoruz.
Msgürkan'ın kendi bonsai sayfasında gösterdiği çam ve kök budaması yapılan bonsai .

uzman16 16-03-2008 08:46

1 Eklenti(ler)
Ve Kıbrıslı en genç agaclar. net üyeleri. Pırıl pırıl gençler.

Serhan-Güz-Desperado

uzman16 16-03-2008 08:57

Sn. Msgürkan,
Kıbrısta dört dörtlük bir atölye yaptınız. Sunumunuz, içeriği, ortam, katılımcılar, son olarak yapılan kök budaması ve saksı değişimi ile yapılan final çok güzeldi.
Tüm katılımcıların telleme yapması da iyi düşünülmüş bir detaydı.
Verdiğiniz emek için çok teşekkürler.
Kıbrıs sayenizde bonsai konusunda kısa sürede büyük mesafeler katedecek.
Desberado'nun varlığı da buna katkıda bulunacak gibi görünüyor.

Sergül 16-03-2008 20:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi uzman16 (Mesaj 215070)
Sevgili Sergül,
Sizinle tanışmak da inanın güzeldi. Tatlınız için verdiğiniz sözü unutmayın. ;)Kısmetse gelecek sefere sizinle de uzun uzun oturup sohbet etmeyi isterim.

Sevgili uzman16, sizinle uzun sohbetten bende çok mutlu olurum ayrıca sözüm söz size özel tatlı yapacağım.

Sebahattin Sargın 16-03-2008 22:57

İnternetim sonunda geldi ve ancak yetişebiliyorum konulara. Çok güzel bir atölye çalışması olduğu her halinden belli, hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. Sevgili Uzman16'nın anlatacağı çok şey vardır sanırım bize ;)

bonsaisan 17-03-2008 00:12

Güzel bir Çalışma olmuş.
Özelliklede sunu formatında hazırlanan görsel anlatım çok daha da iyi olmuş.

Mümkün ise sunu şeklinde hazırlanan bu görsel ait link ekliyerek anlatılan konuların içeriğini biz orada bulunmayan dostlar ilede paylaşır iseniz seviniriz.
SAygılar.

msgurkan 17-03-2008 10:33

Arkadaşlar, hepinize tekrar teşekkürler,

Bonsaisan, Sonumum henüz tamamlanmamış ve birçok eksikleri var. Belki herkesin katkısı ile geliştirip yeni atölye çalışmasına başlayacak şehirlerdeki arkadaşlara hazır sunum materyali sağlamış oluruz.

Sonumu indirebileceğiniz link:
http://rapidshare.com/files/10015798...yesi_Sunum.ppt

güz 18-03-2008 17:33

Benim için de çok güzel bir çalışmaydı. Özellikle tel sarmayı çok sevdim. Msgürkan size çok teşekkürler.
Uzman16 ile tanışmaktan çok mutlu oldum. Kıbrıs'a yine bekleriz.

Sebahattin Sargın 18-03-2008 18:34

Bu arada Kıbrıs Ekibinde Sevgili Desparado, Güz ve Serhan gibi yaşıtlarımı görmek beni çok sevindirdi. İnşallah birgün tanışma imkanımız oluruz sizler ile.

Sevgiler ;)

Serhan 18-03-2008 21:05

Sebo seninle tanışmayı bende çok isterim, inşallah görüşme fırsatımız olur ;) Bu arada piyano dersi almak için yolunun Kıbrıs'a düştüğünü okumuştum:D, geldiğinde görüşürüz artık :D

desberado 19-03-2008 18:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi uzman16 (Mesaj 215079)
Sn. Msgürkan,
Kıbrısta dört dörtlük bir atölye yaptınız. Sunumunuz, içeriği, ortam, katılımcılar, son olarak yapılan kök budaması ve saksı değişimi ile yapılan final çok güzeldi.
Tüm katılımcıların telleme yapması da iyi düşünülmüş bir detaydı.
Verdiğiniz emek için çok teşekkürler.
Kıbrıs sayenizde bonsai konusunda kısa sürede büyük mesafeler katedecek.
Desberado'nun varlığı da buna katkıda bulunacak gibi görünüyor.

umarım öyle olur uzmn16;)ben yeni bonsai çalışmalarıma başladım.bu arda umarım seninle tanışabiliriz sebo:D

Sebahattin Sargın 19-03-2008 19:08

Sevgili Serhan ve Desberado sıcaklığınız ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim. Kıprısımız çok uzak bana, yazın işe başlayınca ilk maaşımla oraya gelmeye çalışacağım ;). Kıprıslı arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum, inşallah kısmet olur.

Sevgiler ;)

memet 23-03-2008 21:15

Kıbrıs atölyesi için galeirde başlık açtık, oraya ekleyebilirsiniz fotoğrafları.
Daha sonra buradaki fotoğrafları kaldırırız.

Özgür Ayata 23-03-2008 22:27

selamlar, ben konuya yeni vakif oldum ve sanirim kacirdim bir daha e zaman calisma olacak?

Ali H. ALI 24-03-2008 04:34

Ozgur bey merhaba, aramiza hos geldiniz. Ikinci bir K. Kibris bonsai atolye calismasinin tarihi henuz belli degildir. Belli oldugu zaman agaclar.nette bildirilecektir.

Bu ara varsa bonsailerinizin resimlerini kendinize sayfa acip bizlerle paylasabilirsiniz. Calismalariniz yoksa buradan edinecegniz bilgilerden sonra pratik calismalara basliyabilirsiniz.
Size guzel calismalar diliyorum.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025