agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kuşlarımız (https://www.agaclar.net/forum/kuslarimiz/)
-   -   Sultan papağanı (https://www.agaclar.net/forum/kuslarimiz/32472.htm)

Milla 14-06-2015 18:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı (Mesaj 1387560)
Ay döverim ben onları -severken pek hoyratımdır :D-.

Çok güzeller maşaallah...

Çok güzel ve yaramazlar. Sen bir güzel döv onları :)

Mücevher Çalısı 14-06-2015 18:15

Sayıları çok fazla -bana göre tabii-, dışarı kaçmalarına nasıl engel oluyorsun?

Milla 14-06-2015 18:36

Bana göre de çok fazlalar. 2 muhabbet , 2 de sultanken iyiydi ama bir yumurtlamada evin nüfusu % 100 arttı :)
Pencerelerinde tel var.

Mücevher Çalısı 14-06-2015 18:43

Sen tatlıyı sevmezmişsin ama bunlar çok tatlılaaaar :p

Zordur bakımı kolay gelsin canım...

Milla 14-06-2015 19:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı (Mesaj 1387572)
Sen tatlıyı sevmezmişsin ama bunlar çok tatlılaaaar :p

Zordur bakımı kolay gelsin canım...

Çok teşekkür ederim. Aslında abartıyorum çok da zor değil, biraz yem, biraz su, biraz sebze, bolca ilgi ve sevgi :)
Sevdiğim tek tatlı peynirli sıcak künefe bir de bu sekiz tatlı :)

lusoari 14-06-2015 22:08

Bebişler kocaman olmuş hepsi harika, bayıldım hangisine bakacağımı şaşırdım :D soldan birinci ve sağdan birinci olanlar tam benlik enerji dolu hele şu soldan ikinciyle ortadakiye ne demeli biblo gibiler , sağdan ikincinin gürültüden kafası şişmiş somurtuyor sanki :D Muhabbetlerde hangisine sataşsak diye düşünüyorlar. :D
Yok yok bu böyle olmaz ben hemen oraya geliyorum. :D MAŞALLAH hepsine.

Milla 15-06-2015 07:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lusoari (Mesaj 1387624)
Bebişler kocaman olmuş hepsi harika, bayıldım hangisine bakacağımı şaşırdım :D soldan birinci ve sağdan birinci olanlar tam benlik enerji dolu hele şu soldan ikinciyle ortadakiye ne demeli biblo gibiler , sağdan ikincinin gürültüden kafası şişmiş somurtuyor sanki :D Muhabbetlerde hangisine sataşsak diye düşünüyorlar. :D
Yok yok bu böyle olmaz ben hemen oraya geliyorum. :D MAŞALLAH hepsine.

Sevgili lusoari,
Hemen gel dört yavruyu da sana vereceğim, al götür :)
Üst sıra soldan sağa; Fasulye Kafa (Yumurtadan en son çıkan), yanındaki Leblebi Kafa (3. çıkan), oğlum Boni (Ağır Abi- En akıllıları), Nohut Kafa (İlk çıkan), Kızım Liliy (Dört yavruya bakmaktan bitap halde), en sağdaki Bezelye Kafa (2. çıkan),
Altta solda Cici (Kuşların yüz karası, baş belası, çenesiz, vıdıvıdıcı, vs......), yanında oğlum Sacha (Ben ne yaptım diye kara kara düşünüyor :)
Noooooolur çabuk gel lusoari, al benim başımdan bunları :)

Limonik 16-06-2015 16:14

Bu başlığı okuyup sultan papağanı sahibi olmak istemeyen herhalde yoktur. İlgilenecek daha çok vaktim olsa hiç düşünmeden alırdım. Gerçekten çok sevimliler

gokcegokce 19-06-2015 21:11

Maşallah sevgili Milla bu aileyi bizim Paşaya göstericem belki feyz alır biraz. Ben muhabbetlerimi sevgili Tömürceke sahiplendirdim. O nedenle nüfus artışına razıyım, keşke artsa... Sevgiler.

Milla 23-06-2015 07:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce (Mesaj 1389093)
Maşallah sevgili Milla bu aileyi bizim Paşaya göstericem belki feyz alır biraz. Ben muhabbetlerimi sevgili Tömürceke sahiplendirdim. O nedenle nüfus artışına razıyım, keşke artsa... Sevgiler.

Sevgili gokcegokce,
Keşke yakın olsaydık ve bebişler henüz eğitim aşamasındayken birini, ikisini, hatta üçünü veya toptan dördünü size koruyucu aile olarak verseydim :)
Çok tatlılar lakin benim korkum, dört kuşum birden sekiz oldu. Yakında yeniden çiftleşirlerse senede on, onbeş yavru olur. Ben o zmana ne yapacağım. Cidden beni bir düşünce aldı. Sonuçta asla satma taraftarı değilim. Ben vicdanen çok rahatsız olurum. Ancak çok iyi bakacağından emin olduğum ailelere evlat edindirmek isterim. Cidden tırstım :(

gokcegokce 23-06-2015 10:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1389912)
Sevgili gokcegokce,
Keşke yakın olsaydık ve bebişler henüz eğitim aşamasındayken birini, ikisini, hatta üçünü veya toptan dördünü size koruyucu aile olarak verseydim :)
Çok tatlılar lakin benim korkum, dört kuşum birden sekiz oldu. Yakında yeniden çiftleşirlerse senede on, onbeş yavru olur. Ben o zmana ne yapacağım. Cidden beni bir düşünce aldı. Sonuçta asla satma taraftarı değilim. Ben vicdanen çok rahatsız olurum. Ancak çok iyi bakacağından emin olduğum ailelere evlat edindirmek isterim. Cidden tırstım :(

Koruyucu aile olmak da çok kutsal bir vazife sevgili Milla. Ancak yine de kendi bebişleri olsun isterim. Çünkü anne ve babanın karakteristiği tek bir canlıda vücut buluyor, mucize gibi bir şey. Aile planlaması yapmak lazım o halde. Siz salarak bakıyorsunuz. Kafeste olsalar kafesleri ayırmayı tavsiye ediyorlar normalde. Sultan Papağanı - Sultan papağanları Forum diye bir forum var. Bir göz atın isterseniz. Sevgiler...

masal_naz 26-08-2015 20:55

Sevgili Milla yavrularınız çok güzel. kuşları hep çok severim ancak eşim evde hiçbir hayvana izin vermiyor :( ne mutlu size

gonulbaykal 07-05-2020 16:14

yem

ben de yem için yardım alabilirsem sevinirim. yem konusunda bunlardan hangisini öneriyorsunuz? https://www.petihtiyac.com/papagan-yem-ve-kraker
başka seçenekleri de değerlendirebilirim.

kazımşerif 24-06-2021 15:48

merhabalar. Eğer sultan papağanı yetiştirmek isterseniz başlamadan önce bu yazıyı okumanızı herkese öneririrm.

https://papaganlargezegeni.wordpress...i-ozellikleri/

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025