![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-07-2009
|
Arkadaşım öncelikle geç haberdar oldum güvercinin son durumu nedir bilmiyorum ama kuşu ılık bir yerde tut ışık görsün güneş altı değil. Buğday, kırmızı mercimek verebilirsin. Bir küçük kutu da su bulunsun yakınında 50-60 cm karelik bir karton kutu veya tahta dolap işini görür ,havasız bırakma lütfen. Ön tarafa elekli bir şey konulabilir gece de üşütmeyelim vücudun içinde saçma vb. varsa zor iyileşir iyi anlayan bir veteriner veya kuşçu görse daha iyi olur resmini görmeden birşey diyemiyorum.Çok bitli ise bolfo bit ilacı alıp tüylerin arasına atabilirsin ama zehirdir yaraya gelmesin size de zarar vermesin aman dikkat.Geçmiş olsun... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Güvercin besleyen arkadaşlar cinslerinden bahsederken King güvercinlerden bahseden olmamiş. King besleyen yok mu ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-07-2007
|
O kuş yavru galiba. Onun için uçamıyor. Aynı zaman da iyi bakılmamış. Uzun süre aç kalmış olabilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-01-2010
|
macar bangosu
Takım çift olarak aldığım saf kan macar bangolarımın erkeği nasıl olduysa kayıp oldu. Malum bizim dişi macar boşta kaldı. başka cins kuşlarla çiftleşip yavru yapmasını istemiyorum malum yavrular kırma çıkacak. Bu yüzden bu cinsin erkeğini nereden temin edebiliriz. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|