07-02-2016, 11:39
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla
Muhtemelen anne üzerine oturmuş. Belki beslemeyi bile kesmiştir bu yavruyu. Bizim de böyle bir kuşumuz vardı. Anne üstüne oturmuştu doğduğunda. Diğer yumurtalara bakabilmek için de bizimkini (adı Bebek'ti) daha tüyü bu kadar bile yokken yuvadan atmıştı.
Biz onu gözden çıkaramadık. Enjektörle, yumurta mamasıyla, kemik suyuyla ve en önemlisi büyük bir sevgiyle biz ona baktık. Büyükçe bir sepete pamuk koyup üzerine bez örttük be biz nereye o oraya gezdi bütün evi. Tüylerinin zarlarını kendi parmaklarımızla açmasına yardım ettik.
7,5 sene bize çok iyi arkadaşlık yaptı, bizi sevdi, konuştu bizimle.Şimdi o günler geldi aklıma.
Lütfen ona kıymayın, çok iyi bakın. Onun size ihtiyacı var ve sizin de onun vereceği sevgiyle çok mutlu olacağınıza eminim.
|
ben de anne veya kardeşlerinin altında laldıgı için bu sekılde oldugunu dusunuyorum...anne muhtemelen beslıyor cunku kursagı dolu..kıymak gıbı bır amacımda yok zaten kuscuya goturmemdekı sebep bır sorunu varsa duzeltmek ve ne yapabılecegımı ogrenmek...bilgilendırme için tesekkurler......KUSCUYA GÖTURDUM AZ EVVEL AYAKLARINI BAGLAMAMI SÖYLEDİ NETTEN ARASTIRARAK BENDE BAGLADIM UMARIM DUZELIR YAVRUCAK 
Düzenleyen GLCN : 07-02-2016 saat 17:34
Neden: bilgi ekleme..
|
|
|