![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-11-2020
|
Herkese selamlar! Muhabbet kuşlarıyla ilgili her konuyu bu sitede bulabilirsiniz. Tavsiye ediyorum: Muhabbet kuşu |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Alıntı:
Bence kuşunuzun iyi olmasında ki etken ne antibiyotik ,nede sudafet....Bence sizin ona gösterdiğiniz ilgi ve alakanın yarattığı sinerjidir.Sevginin gücüyle iyileştirmişsiniz ki ben buna en etkili ilaç derim. Sağlıcakla kalın |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-09-2010
|
sayın sellin aynı sorun benim kuşumda da var 1 yaşını geçmiş olmasına rağmen çok ürkek ve kafesinden çıkmıyor çıkınca da kafasını vuruyor denge sorunu var sanırım fakat ürkekliğine bi çare bulmazsak sanırım uçmayı unutacak bu konuda yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Alıntı:
Ama ona doğru 2-3 metre yaklaşınca: yuva kapısına zıplıyor, bekliyor. biraz daha yaşlaşırsak pırr.. Kuş beyinli değil bu kuş! Bir tur atıyor, yuvanın üstüne konuyor. Eskiden yönlendirmeyle yavaş yavaş yuvaya giriyordu. Artık uzmanlaştı, pırr elektrik lambasına. Kışş, havlularla. Pırr..cak cuk cakk. Birkaç cam eşya da kırıldı bu arada. Şimdi de biz uzmanlaştık. -Hadi yerine. Yüksek sesle. Korkunca yuvasına giriyor. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Adı yok gibi.." Oğlumm napıyosunn, iğmisinn" dediğimizde; geriniyor kanatlarına antreman yaptırıyor. Güya daha sonra kapısı açılacak biliyor. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sevgili hira, şu anda kanamış bir yerleri var mı miniklerin. |
|