30-04-2015, 11:22
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla
Bizimkiler de bir dakika olsun boş bırakmıyorlar yumurtaları. Genelde beraber yatıyorlar ama biri yemeğe gittiğinde öbürü saniye olsun ayrılmıyor yumurtalardan. Sultanların bir defada ortalama 4 yumurta yaptığını okudum. Ciddi anlamda korkmaya başladım. Bu dört yumurta da sağlıklı olursa kuş nüfusumuz birden % 100 artmış olacak. Bir de benimkiler serbest dolaşıyorlar. Artık yazın klimaya gerek kalmaz. Zaten dördü uçarken epey esinti oluyordu  Kafamın üstündeki hava trafiğini düşünmek bile beni korkutuyor 
|
O zaman çok güzel götürüyorlar ebeveyn olma işini. Benim kızım bana çok alışık ve beni görünce yuvadan fırlıyor yatmıyor yumurtalarına. Geçen kuluçkada 4 yumurta yaptı ama hastalandı. Sonra özel bakıma almak zorunda kaldım. Karantinada da 2 tane yumurtladı. 6 yumurta çok yordu onu şimdi dinlenmesi ve güç toplaması gerekiyor bir ay. Sizin yavrular da inşallah sağlıklı bir şekilde yumurtalarından çıkarlar ve dilerim en az sizin kadar onları sevecek insanlara yuvalandırırsınız tabii eğer vermeye kıyabilirseniz. 
|
|
|