agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Evcil Hayvanlar > Kuşlarımız
(https)

Beğeni Düzeni396Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-08-2014, 23:04   #1
Ağaçsever

selenza2's Avatar

Giriş Tarihi: 04-08-2014
sultan papağanı besleme

Merhaba arkadaşlar,
Doğal olarak bir hayvanseverimdir, Özellikle kuşlara bayılırım. bu kadar hayvansever olmama rağmen şu ana kadar evimde tek hayvan beslemedim Nedenini bende bilmiyorum... Ama o parlak fikir aklıma dün geldi. bu fikrimi eşime söyleyince oda kabul etti. Bu sabahda erkenden çıkıp tüm petshopları gezdik . Hangi tür kuşu alcağımıza daha karar vermemiştik , Ama daha sonra sultan papağanını görünce direk sultan papağanı almaya karar verdim, Eşimde öyle... kuşçuya bu kuşun nasıl beslendiğini, Zor mu kolay mı olduğunu sorduğumuzda pek bir bilgisi olmamalı ki sadece: O bakmanıza bağlı demekle yetindi. Eve geldik,aklımızda hala sultan papağanı almak var şimdi sultan papağanı besleyen bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızın cevabını bekliyorum . Beslemesi zor mu? Sağlık açısından bir zararı var mı? Ne yapılmalı ne edilmeli kısaca sultan papağanı hakkında tüm bilgileri paylaşmanızı rica ediyorum

gokcegokce beğendi.
selenza2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-08-2014, 22:12   #2
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenza2 Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar,
Doğal olarak bir hayvanseverimdir, Özellikle kuşlara bayılırım. bu kadar hayvansever olmama rağmen şu ana kadar evimde tek hayvan beslemedim Nedenini bende bilmiyorum... Ama o parlak fikir aklıma dün geldi. bu fikrimi eşime söyleyince oda kabul etti. Bu sabahda erkenden çıkıp tüm petshopları gezdik . Hangi tür kuşu alcağımıza daha karar vermemiştik , Ama daha sonra sultan papağanını görünce direk sultan papağanı almaya karar verdim, Eşimde öyle... kuşçuya bu kuşun nasıl beslendiğini, Zor mu kolay mı olduğunu sorduğumuzda pek bir bilgisi olmamalı ki sadece: O bakmanıza bağlı demekle yetindi. Eve geldik,aklımızda hala sultan papağanı almak var şimdi sultan papağanı besleyen bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızın cevabını bekliyorum . Beslemesi zor mu? Sağlık açısından bir zararı var mı? Ne yapılmalı ne edilmeli kısaca sultan papağanı hakkında tüm bilgileri paylaşmanızı rica ediyorum
Sevgili Selenza2, daha önceki yazışmaları okuduysanız epey bir bilgi sahibi olursunuz sultan papağanı bakımı konusunda. Tek olarak besleyecekseniz bu kuşlar çift olmak için yaratılmış mutlaka eş isterler. Bence öncelikle bir muhabbet kuşu alarak hayvan besleme toleransınızı sınayın. Çünkü sultan papağanları muhabbetlerden hem daha gürültücü hem de daha bakımı zor kuşlardır. Yine de bir sorunuz olursa buradan yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler...

gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
cockatiel, evcil hayvanlar, kokatiyel, küçük papağan, sultan papağanı

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025