![]() |
|
![]() |
#61 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2013
|
Bu konuda bende bir uzmanin veya denemis birinin gorusune ihtiyacin var. Tatile cikarken panjuru acik unutmusuz geldikki bir anne ikide yavrumuz var. Daha bir haftaliklar agactan bir kutu gibi bir sey yapip ayni yuvanin genidliginde panjurun ust kismina yuvayi tasimayi planliyorum **** ust kattaki pencenin icinede koya bilirim ust kati kullanmiyorum. Tek korkum annenin birakip gitmesi. Ne yapmaliyim suanki yerkerinden camasir asiyorduk tatil donusu butun yikananlari salona oraya buraya astik . Yuvayi gece karanllikta anneyle birlikte tasisam birsey olurmu **** annenin yuvadan ayrilma zananinimi beklesek yavruları tasisak anne gelip yavrulari bir ust pencerede bulurmu? Usy katta muhafazali bir balkonumda var kullanilnayan ucus denenelerinden once rahat yuruye bileceleri oratami tasisam yavrularin sesine gelirmi anne? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın harbay sakın sakın ellemeyin, dokunmayın. Öylece bırakın dokunur iseniz anne kokunuzu alacaktır o zaman anne yuvayı terkeder gider. Bırakın büyüsünler, uçup gitsinler inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2013
|
Tercihimizi bir sey yapmamakta kullandik. Anne aksamlari artik gelmiyor gunduzleri gelip yavruyu doyurup 1 saat duuyor ve yine gidiyor geliyor ara ara. Geceleri hic gelmiyor. Bir sey merak ediyorum. Bu yavru mermerin ustunde panjurun arasinda duruyor. Yuvayi yaptigi yer sagnak yagislarda islaniyor mermerde su birikmesi oluyor. Bu yavrucak bu sudan etkilenirmi daha zor yuruyor yagmurlar geliyormus bu hafta. Tedirgin oldum birsey yapmalimiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Anne artık geceleri gelmiyorsa demek ki yavrular oldukça büyümüşler. Maşallah!.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Ağaç Dostu
|
Yuva yapım aşamasında BOLFO bit ilacı
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |