agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Küçük ve Büyükbaş Hayvanlar (https://www.agaclar.net/forum/kucuk-ve-buyukbas-hayvanlar/)
-   -   Tarım ve ziraat ürünleri üretim ve pazarlama kooperatifçiliği (https://www.agaclar.net/forum/kucuk-ve-buyukbas-hayvanlar/29398.htm)

Mutlu Kutlu 23-04-2013 12:00

Dolandırılan için para çok önemli değildir, nasıl olsa cebindeki fazlalıklardan kurtulunmuştur.

Ama dolandıran için para o kadar önemli ki, şerefini haysiyetini ve onurunu ayaklar altına alınmasına razı gelmiştir. Bu yüzden dolandırandan parayı geri almak o kadarda kolay değil.

O paralar ki, hatırı sayılır bir meblağ. Üyelerden toplanan 600x3 bin desek 1,800,000 tl (1,8 trilyon) Birde keklenen mütahitlerden toplananlar. Çoktan eş dost ve akraba emanetçilerin hesaplarına aktarılmıştır. Para banka hesabından başka bir hesaba geçerse iz sürebilirsiniz, ama elden başkasına gizlice geçerse nasıl ispat edeceksiniz ki.

Sonuçta dolandırılanlar bir kaç yıl içeri girer paşalar gibi tatillerini yaparken gelecekte kuracakları büyük tezgahların hesaplarını planlarını kurarlar. Nasıl olsa tezgah için sermaye hazır.

Bu millet ne zaman olmayan bir şeyin peşine düşmekten, varını yoğunu ortaya dökmekten vazgeçecek bilmem ki.

demirilhan 24-04-2013 17:10

Kooperatif ile hiçbir hukuki bağım kalmamıştır.

demirilhan 25-04-2013 15:25

Kooperatif

demirilhan 26-04-2013 14:25

Kooperatif ile ilgili olarak beni aramayınız. Kooperatif ile hiçbir bağım yoktur. Ne yaptıkları konusunda bilgim de yoktur.

demirilhan 26-04-2013 15:58

Kooperatif yöneticilerinin ne yaptıkları konusunda hiçbir bilgim yoktur. Boşuna beni aramayınız.

demirilhan 26-04-2013 16:03

Kooperatif konusunda ve şu anda ne yaptıkları konusunda herhangi bir bilgim yoktur. Boşuna beni aramayınız.

rastgele 26-04-2013 20:07

Yazı

Demirilhan adındaki arkadaşın yazısına cvp
arkadaşım sonuçta bu olay yaşandı 100.000 tl cıvarında dolandırıldık ama keşke bize danışmadan internete ismimizi ve cep numaramızı yazmamış olsaydın sonuçta dolandırılmak kötü bir şey fakat bilmeyen yakın dostlarımız var ve belki bilmemeleri gereken ahpaplarmız olabılır o yazısı sılersen sevınırım.
özensoy inşaat:(

rastgele 26-04-2013 20:16

Zaten hülya çetin ayrıldı muhabbetleri dönüyor.
Konuyla ilgili hikmet çetin bile arandı o adam bile bıkmış benim öyle bir yiğenim yok diyor.
Yazık ya o soy isimi hak etmeyen uzun zamanlar bankacılık yapmış ama bankada çalışırken büyük dolandırıcı nasıl olunur emeklı olana kadar onun hesaplarınız yapıyormuş demekki.

demirilhan 27-04-2013 09:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rastgele (Mesaj 1145104)
Demirilhan adındaki arkadaşın yazısına cvp
arkadaşım sonuçta bu olay yaşandı 100.000 tl cıvarında dolandırıldık ama keşke bize danışmadan internete ismimizi ve cep numaramızı yazmamış olsaydın sonuçta dolandırılmak kötü bir şey fakat bilmeyen yakın dostlarımız var ve belki bilmemeleri gereken ahpaplarmız olabılır o yazısı sılersen sevınırım.
özensoy inşaat:(

Rastgele İnşaat yetkilisi kardeşim,

Merak etme ben de bu kooperatif tarafından dolandırıldım. 11.000 TL avukatlık ücreti alacağım var, beş kuruş ödemiyorlar. Ayrıca reklam filminde kullandıkları Cahit Berkay'ın müziğini kendi veb sitelerinde hala kullanmaya devam ediyorlar ve hala beş kuruş ödemiyorlar. Cahit Berkay avukatı aracılığı ile dava açtı, 450.000 TL para istiyor. Bunu kooperatif ortakları koyun keçi parası diye verdikleri paraları ile ödeyecek. Kooperatif yönetiminin karekterini açıkça göstermek lazım ki başka insanlar dolandırılmasın ve kandırılmasın. Buraya açık açık yazı yazdığım için durmadan bir sürü teşekkür eden ve Allah Razı olsun diyen telefonlar alıyorum. Siz de kimliğinizi gizlemeyin ki millet uyansın. Arada bir bu kooperatifi öven ve dürüst olduklarını iddia eden sahtekarlarda deşifre olsunlar. av. ilhan demir - 0533 7179766

demirilhan 29-04-2013 09:55

Kooperatif konusunda ve son durum hakkında bilgim yoktur. Herkese saygılar sunuyorum.

rastgele 29-04-2013 13:57

Av ilhan bey

olsun biz yinede bu siteden adımızın silinmesini istiyoruz.
tarafımızdan onay almadan tekrarlıyorum adımızı paylaşmasaydınız bu ss büyük anadolunun ne halt olduğunu herkesler öğrendi bir devlet öğrenemedi bu tarz kapılar açık olunca daha ne garibanlar dolandırılacaktır.
bunların uzaktaki kollarının isimlerıde var.
cavit doğan süleyman bey orhan bey daha neler var neler bundal mütahitleri bu adrese götürüyorlar ve ordan cıkısta cek para sanaet ıstıyorlar yanı bataga sürükleyenler bunlar ama takip yok arkadaşım takip devlet arkamızda durmuyor.
Kaç vatandaş şikayet etti halen ellerini kollarını sallayarak gezebiliyor ise bu vatandaşlar ee iste ben o zaman devletimin kanunlarından utanmak istiyorum
biz bu koop ilk iş alan mütahitiz geçen sene 10 ayda alır almaz bimere olan bıten her şeyi yazdım fakat yanıtı ıse bu sene 4 ayda geldi bize daha önce bu fırma dolandırıcı deselerdı ben o zaman ceklerımı toplar haczımı yapar paramı alırdım ama iş işten geçti.
:mad:

demirilhan 29-04-2013 17:28

Kooperatif hakkında hiçbir bilgim yoktur. Lütfen beni boşuna aramayın.

rastgele 02-05-2013 17:02

Üyelerin dikkatine

Şimdide koop üyelere yazı gönderiyormuş sizler ihraç ediyorum diye arkadaşlar senetlerinizi geri almadan ihraç diye bir şey olamz ihraç edilecek olan üye senedini geri almak zorundadır aksi halde öyle bir ihraç olmaz yaklaşık 75.000.00 tl lik senetler bizim tarafımızdan icra yoluyla alınmıştır üyeler bizimle irtibata geçebilirler senetlerin geçerliliği iptali asla söz konusu değildir zamanı gelinen ödemeler yapılmadığı taktirde senetlerle ilgili icra takipi yapılacaktır.
:(TÜM ÜYELERİN DİKKATİNE :(

demirilhan 03-05-2013 10:40

Kooperatif yönetimi hakkında hiçbir bilgim yoktur.

demirilhan 13-05-2013 10:01

Kooperatif ile hiçbir hukuki bağım kalmamıştır.

demirilhan 21-05-2013 12:12

Kooperatif ile hiçbir hukuki bağım kalmamıştır. Bu yüzden son durum hakkında hiçbir bilgim yoktur. Beni boşuna aramayın.

rastgele 23-05-2013 11:33

hak eden bulur

Evet ahmet balcı hak ettiki dayağı yedi.
O kadar masum insanın vabali kimsenin üzerinde kalmaz,bizim 110.000.00 tl kadar dolandırdı ama ne oldu 77.000.00 tl lik bölümüne senetleri hacizleyerek el koyduk olan yine garibana olacak senetlerin bir kaçının ödemsi geldi ve ödeme yapılmadı
şimdi ise bu gün itibari ile senet sahipleri örneğin senet tutarı 2.000.00 tl ödenmedi avukat icra yolu ile kendi masrafları dahil paraları alacak üzerine kendi masraflarını koyunca tutar yükselecek senedi tarihi gelip ödenmeyen tüm senetlerle ilgili icra işlemi yapılacaktır tüm üyelerin bilgisine sunulur.:(

koopuye06 24-05-2013 19:41

sayın form takipçileri ben bu kooparatifin üyesiyim burada yazılan konular hakkında uzun bir araştırma sonucu topladıgım bilgileri sizlerle paylaşmak istedim bu bilgileri herkez kolayca benim gibi ulaşabilir.sagdan soldan kulaktan duyma şeyleri yazmışlar bügüne kadar ama bir isbatını bulup koyan yok. madem bu kadar delil var elinde sayın demirilhan neden büğüne kadar kanıtlayıp savcılıga vermedin eger bu söylediklerin dogru olsaydı sende bunu ıspatlasaydın kooparatif yöneticileri her gittigimde kooparatifte olmazlardı.bu kadar komik duruma düşmeyin yapılan bir iş var devlete ve millete yararı olacak ama bu işin içinde yer alamadım diye karalamalar yapıyorsunuz ıspatınız yok avukat dedigin elinde belgeleri olur belgeleri sunar form sitesi adalet sarayı degil adalet sarayı nerede onu size göstermişler kooparatif yöneticileri hakkınızda avukatlık barosuna ve cumhuriyet başsavcılıgına baş vurulmuş meslekten olacaksınız buna şimdiden üzüldüm.lütfen meyve veren agacı taşlamıyalım kanser etmeyin milleti kansere ilaç bulmak zor ilhan bey

demirilhan 25-05-2013 12:58

Kooperatif hakkında hiçbir bilgim yoktur. Kooperatif yönetimi hakkında da hiçbir bilgim yoktur.

demirilhan 25-05-2013 13:04

Kooperatif hakkında hiçbir bilgim ve malumatım yoktur.

demirilhan 25-05-2013 13:09

Kooperatif hakkında hiçbir bilgim yoktur.

demirilhan 25-05-2013 13:22

Kooperatif hakkında hiçbir bilgim yoktur.

demirilhan 25-05-2013 13:42

Kooperatif yöneticileri hakkında bilgim yoktur.

demirilhan 27-05-2013 16:03

Kooperatif yöneticileri hakkında beni boşuna aramayın. hiçbir bilgim yok, neredeler, ne yapıyorlar?

demirilhan 29-05-2013 09:00

SS. BÜYÜK ANADOLU DOLANDIRICILIK KOOPERATİFİ MUHASİP ÜYESİ HÜLYA ÇETİN!
TEBRİKLER!

Seni tebrik ederim. Nihayet benim adımı kullanıp kooperatifi kurumsal bir yapı içerisinde gösterebilmek amacıyla adımı kullanmaktan vazgeçip tarafıma azilname göndermişsin. fakat gönderdiğin azilname de başkan ahmet balcının imzası yok.

rastgele 30-05-2013 16:08

Ahmet balcı ve ekibi

Ya avukat bey eğer o kop delikanlı sözünün eri biri var ise çıksın bana desin ki yalan biz böyle bir şey yapmadık mütahitleri dolandırmak yalan o başkan var ya o başkan bana en son didiki sana namus sözü o parayı sana 1 hafta sonra verecem ne haftalar ne aylar geçti senin söylediğin her şey doğru vatandaşın birisi msj yazmış ya kesin o Ahmet balcının işidir.
namus bizde öz bir sözdür
zaten bizde çete suçuyla savcılığa suç duyurusunda bulunduk yanaşmalı dahil hepsi hakkında devran döner gelir
Ama hayatta en güzel şey o kasayı açarken Ahmet balcının suratındaki ifade anahtar kayıp falan dedi tabi Türk çözümü çilingir var hemen çağırdık ve patlattık ama yazık o vatandaşların üyelerin senetleri günü gelip ödenmeyenler şu an icralık oluyorlar tebligat hepsine gitti

demirilhan 10-06-2013 17:26

Kooperetifin ne yaptığı konusunda hiçbir bilgim yoktur. Çünkü kooperatif ile hukuki ilişkimizi bitirdik.

demirilhan 29-07-2013 12:01

Büyük anadolu kooperatifi başkanı ahmet balcı tutuklandı

Kendilerine hayali ihale verildiğini söyleyen müteahhitler konusunda da hukuki sureçin ne olduğu konusunda hiçbir bilgim yoktur. saygılar sunarım.

demirilhan 29-07-2013 12:06

SS Büyük Anadolu Kooperatifi ile hiçbir ilişkim kalmamıştır.

rastgele 07-08-2013 13:16

Hapishane

Allah içerde Ahmet balcının yardımcısı olsun arkadaşlar. Bakalım ordada dolandırılacak adam bulabilecekmi sözlerini tutmamazlık yapacakmı kısacası rahat yapabilecek mi?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026