agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Küçük ve Büyükbaş Hayvanlar
(https)

Beğeni Düzeni444Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-04-2013, 19:33   #1
Ağaç Dostu

İsmail Karagülle's Avatar

Giriş Tarihi: 30-03-2009
Dememiş miydim? Demekten nefret ediyorum .
Yazık, insanların emekleriyle elde ettikleri birikimlerine.

İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-04-2013, 20:07   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 10-04-2013
hak adalet

Bu kadar insan madur bu kadar şikayet var benim anlamadığım iş ise neden bu insanlar ellerini kollarını sallayarak geziyorlar devlet neden halen bu işe el koymuyor? evet Ahmet BALCI gazeteye 3 sayfa reklam vermiş garibandan aldığı reklam gideri olarak alınan paralarla vermiştir sanırım. bir de koop hakkında yazı yazanlar hakkında dosya açılmış deniliyor.

Orda çalışanlar maaşlarını dahi alamamışlar binanın sahibi tahliye davası dahi açmış durumda bu gün için paranın ödeyeceğine dahi namus sözü veripte tutmayan ahmet balcı eğer parayı ödemesem istediğin her şeyi yap diyor. bende bu gün itibariyle her yerde yazılarımı yazacam.

Gerçi basından yardım beklıyorum binanın boşalmasında yanımızda olmalarını istiyorum.ki rezilliklerini tüm TÜRKİYE görsün.

rastgele Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2013, 14:32   #3
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-02-2007
Kooperatif ile herhangi bir hukuki bağım kalmamıştır. Şu anda neler olup bittiği konusunda da herhangi bir bilgim yoktur.

Düzenleyen demirilhan : 29-01-2014 saat 11:23
demirilhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2013, 21:29   #4
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 29-08-2008
Fazlaca amerikan filmi seyrettiniz galiba.

Türkiye de dolandırıp da ömür boyu hapis yatan birini gösterin tarihte. Dolandıranlar ağa paşa, dolandırılanlar andaval, kek bu ülkede. Devlet kılını kıpırdatacakmış, işi gücü yoktu sanki.

Uyanık vatandaş 3-5 bin tl ye her ay asgari ücret sahibi olacağım diye, uyanık mütahit vatandaş iyi para kazancam diye teminat olarak çek verecek. Ve devlet bu uyanık zevatın parasına bekçilik yapacak, dolandırandan geri alacak. Bence çok komik bir durum bu.

Eğer ki ahmet balcı bu mütahit vatandaşlardan teminat olarak çek alabiliyorsa, çok inandırıcı biri demektir. Banka teminat mektubu kavramını duydumda, İlk defa duyuyorum teminat çeki diye bir kavram. Birde öyle böyle değil 100 bin 400 bin felan.

Ortada dolandırıcı bir çete, oluşum varsa. Bundan sonraki aşama daha korkutucu. Her an daha büyük bir tezgahla karşımıza çıkabilirler.

Allah sonumuzu hayır etsin,

Uyanık girişimci vatandaş, saf ve masum mütahit ve bunları avlamaya çıkanlar bizden uzak Allah'a yakın olsunlar.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi demirilhan Mesajı Göster
Ancak kooperatif ortakları, kooperatif yönetim kurulu üyeleri hakkında savcılığa dolandırıcılıktan dava açabilirler. Paralarını alamazlar ama hiç değilse kooperatif üyelerini ömür boyunca hapis yatırıp böylece başkalarına zarar vermelerini önleyebilirler.

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-04-2013, 15:31   #5
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-02-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mutlu Kutlu Mesajı Göster
Fazlaca amerikan filmi seyrettiniz galiba.

Türkiye de dolandırıp da ömür boyu hapis yatan birini gösterin tarihte. Dolandıranlar ağa paşa, dolandırılanlar andaval, kek bu ülkede. Devlet kılını kıpırdatacakmış, işi gücü yoktu sanki.

Uyanık vatandaş 3-5 bin tl ye her ay asgari ücret sahibi olacağım diye, uyanık mütahit vatandaş iyi para kazancam diye teminat olarak çek verecek. Ve devlet bu uyanık zevatın parasına bekçilik yapacak, dolandırandan geri alacak. Bence çok komik bir durum bu.

Eğer ki ahmet balcı bu mütahit vatandaşlardan teminat olarak çek alabiliyorsa, çok inandırıcı biri demektir. Banka teminat mektubu kavramını duydumda, İlk defa duyuyorum teminat çeki diye bir kavram. Birde öyle böyle değil 100 bin 400 bin felan.

Ortada dolandırıcı bir çete, oluşum varsa. Bundan sonraki aşama daha korkutucu. Her an daha büyük bir tezgahla karşımıza çıkabilirler.

Allah sonumuzu hayır etsin,

Uyanık girişimci vatandaş, saf ve masum mütahit ve bunları avlamaya çıkanlar bizden uzak Allah'a yakın olsunlar.
Sevgili Mutlu Mutlu,
Çok haklısın, öyle 3 kuruş verip her ay 5 kuruş cebime atayım mantığıyla düşünmeden hareket edenler ancak rezil rüsva olduklarıyla, ellerindeki 3 kuruşu da dolandırıcılara kaptırdıkları ile kalırlar. Fakat dolandırıcılar polisleri dolandırırlarsa, polislerin canları yanarsa "Türk Polisi Yakalar" deyip ellerinden geleni de yaparlar.

demirilhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025