agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Küçük ve Büyükbaş Hayvanlar
(https)

Beğeni Düzeni444Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-12-2012, 10:03   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-12-2012
Arkadaşlar,sistem hakkınızda bir bilginiz yok ancak insanların aklını bulandırıyorsunuz.... Diyelim ki dedikleriniz oldu bu sistem tutmadı sizin kaybınız olmuyor ki
1)paranız ve hayvanlarınız sigortalanıyor
2)3 senenin sonunda cayma hakkı veriliyor ve paranızı sistemden sigorta vasıtasıyla geri alabiliyorsunuz
3)her türlü sorunuz için
0312 418 0913-0312 4180915-03124180917 yi arayabilirsiniz,
size gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

ikiso Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-12-2012, 13:25   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-12-2012
ikiso ben bu adamları aradım kooperatif kuruluş ana sözleşmesini görmek istiyorum dedim ama bana önce üye olun üye olmadan veremeyiz dediler, ayrıca verilen taahhütlerin hiçbir resmi garantiside yok, hep şifai söylemler bu garanti olayı. o cayma hakkı dediğinde kolay olmuyor kardeşlik, kooperatifler kanunundaki bir madde derki, ''Çıkma keyfiyetinin kooperatifin mevcudiyetini tehlikeye düşürmesi halinde ayrılmak istiyen ortağın, muhik bir tazminat ödenmesine dahi hüküm ana sözleşmeye konulabilir.'' ana sözleşmede bu maddenin olup olmadığını nerden biliyorsun? **** biz nerden bileceğizki verilen taahhütlere güvenip ortaklık sözleşmesi imzalayalım? ki ortada herhangi bir tesis olmadığından üyelerden toplanan paralarla tesis kurulacağı için (söylenen faaliyetlerin dürüstçe yapıldığı varsayımına göre) ana sözleşmeye bu maddenin eklenmesi de kuvvetli bir ihtimaldir. ayrıca kooperatif genel kurulunda temsil hakkım nedir onu dahi bilmeyen bir genel sekreter var ama sadece cafcaflı iki lafla üye kazandırmaya çalışan bir kurum dürüst olsa bile ne kadar inandırabilir kendine?

attar ve Halil Balaban beğendi.
Halil İbrahimm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-12-2012, 13:52   #3
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Bunca açık seçik , net yazılan mesajlara rağmen hala piranha sürüsü gibi ne yüzle geliyorlar anlamış değilim. Bu kadar gözümüze sokarcasına reklam mesajları...hayretler içerisindeyim. İnternetteki sanal sözlüklerde bile kafaları bulandırmışlar. Google'da arama yapınca bu başlıktan dolayı ağaçlar.net de sonuçlar arasında çıkıyor.

Halil Balaban beğendi.
Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-12-2012, 14:54   #4
Ağaç Dostu

İsmail Karagülle's Avatar

Giriş Tarihi: 30-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Bunca açık seçik , net yazılan mesajlara rağmen hala piranha sürüsü gibi ne yüzle geliyorlar anlamış değilim. Bu kadar gözümüze sokarcasına reklam mesajları...hayretler içerisindeyim. İnternetteki sanal sözlüklerde bile kafaları bulandırmışlar. Google'da arama yapınca bu başlıktan dolayı ağaçlar.net de sonuçlar arasında çıkıyor.
Cevabi yazımda ''akıl bulandırma sözü'' sizin yazınıza değil. Biraz daha yukarıdaki ikiso isimli yeni üyenin yazısındaki ''kafaları bulandırmayın'' sözüne karşı yazılmıştır.

İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025