![]() |
|
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Alıntı:
Çocuklar ne zamandan beri köpek besini oldu dediğinize göre yazdıklarımı tam okumadınız sanıyorum. Çaresizlik karşısında insanların birbirlerini yedikleri bilinen bir gerçektir. Bu konuda pek çok bilgi bulabilirsiniz. Ne zamandan beridir insan eti diğer insanlar için besin kaynağı olarak niteleniyor? Köpeklerin tokken insanlara saldırması, tamamen onları yetiştiren insanların suçudur. Saldırgan olması için eğitilen bir köpek kendine ne öğretilirse onu yapar. Köpeklerin evcilleştirilmeden önceki yaşantılarından dolayı böyle bir saldırganlık yaptıkları tezini ortaya atmışsınız ve benim aksi görüşümün bilimsel dayanaktan yoksun olduğunu söylemişsiniz. Acaba sizin teziniz hakkında bir araştırma mevcut mu? Kendi görüşünüzü mutlak doğru kabul edip aksi görüşler hakkında bilimsel kanıt istemeniz doğru mu? Sizin görüşlerinizi paylaştığınız yazı iyi niyetle yazılmış dahi olsa unutmayın ki "cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla yapılmıştır" Sizin iyi niyetle yazdığınız bir yazı, başka birinin kötü niyetine hizmet eden bir araç olabilir. 8 tane köpeğim var ve hiçbirinin bir insana saldırdığını görmedim. Bana sürekli köpeklerin çok uyuz onları keskinleştirmen!!! lazım, bu yüzden onları zincirle bağla diyorlar. Köpekleri vahşileşsin diye hiçbir uyuşturucu vermeden köpeğinin kulaklarını kesen insanlar biliyorum. Şimdi soru şu; köpekler mi daha vahşi yoksa onları eğittiğini sanan insanlar mı? Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|