![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
sayın gçakar, raşitizm hastalığı d vitamini noksanlığında çıkıyor ve kangal köpeklerinde gelişim çok hızlı olduğu için kas kemik gelişiminde yeterli beslenemez ise arka ayaklarda kemik yerine kıkırdak oluşuyor. sayın linaada'nın dediği ise bu tarz köpekler beton üzerinde belli bir süre yetiştirilirse ayaklarda farklı bir sıkıntı oluşuyor ve ölüme kadar gidiyor sonucu. Benim suanki sıkıntılarımdan bir tanesi dürüst veteriner bulamamak malesef. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sayın alacakaranlık , hayvanlarla ilgilenen kişilerin mutlaka berbat bir veteriner hikayesi oluyor. Hele son zamanlarda evlerde pet besleme alışkanlığının artmasından sonra , ortalık yalnız aşı yapabilen, başka bir şeyden anlamayıp, her şeyden anlıyormuş gibi konuşan vet.hekimlerle doldu. Güvenebileceğiniz bir veteriner bulamıyorsanız, Veteriner Fakültelerinin kliniklerini deneyiniz derim. Gerçi , Devlet Hastaneleri gibi insanın yüzüne bakmıyorlar ama başlarında hayvanın derdini anlayabilecek hocaları oluyor. Başka bir alternatif ise köpek barınaklarının veterinerleri.O kadar çok görüyorlar ki sonunda öğreniyorlar. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Bana da , romatizmal bir hastalık dendi .....sert zeminlerin buna neden olduğu söylendi.6 ay ilaç kullandım.11 yaşında belirtiler ortaya çıkmıştı. Önce arka ayaklarının üzerin de duramaz oldu ,sonra ön ayaklarını kullanamadı. Sadece başını hareket ettirerek yaşamına devam etti.Bu süreç 3 yıl sürdü. 2,5 ay öncede ....bir sabah uyandım ama o uyanmadı. Sizin ki çok genç ,çabuk toparlanabilir.Bu tür rahatsızlıklar için rehabilitasyon merkezleri açılmış.Lütfen lütfen geç kalmadan araştırın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|