![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2008
|
Bir Sokak Köpeğinin Dramı
Ben bir sokak köpeğiyim sokakta doğdum sokakta büyüdüm annemi tanıdım sadece boz dediklerinden, irice her gün çöpleri karıştırıp önce kendini, sonra bizleri doyururdu belediye tarafından vuruldu ben bir sokak köpeğiyim sokakta doğdum sokakta büyüdüm babamı hic tanımadım annemi sokakta kaybettim insanlar basta sevdi beni küçükken ''ne sevimli..'' derlerdi sonra büyüdüm artık ''ne çirkin şey''dim artık ''sokak köpeği''ydim artık ''kuduz köpek''tim hayır, gerçekte değildim bu onların bana hitap sekliydi ben yine bendim iste bir sokak köpeği sokakta doğmuş sokakta büyümüş birgun geldiler boynuma ipi geçirdiler beni ''ora''ya goturduler benim gibiler vardı onlarcası, yüzlercesi sağlıklısı, sakatı hastalık vardı, esaret vardı ama karnimiz doyuyordu artık ''9 numara''daydım ikamet ettiğim dünya bu kafesti birkaç bakici ve gönüllü bizimle sadece onlar ilgili sıra bize gelmek bilmiyordu burada günler gecmek bilmiyordu dışarı çıkmak hayaldi sokaklar bizim için tehlikeliydi ayni kafeste yaşıyor ayni kafeste uyuyoruz ayni kafeste yemek yiyor ayni kafeste tuvaletimizi yapıyoruz evet, biraz da kotu kokuyoruz... simdi ev ' lenmemiz gerekiyormuş insanlar tarafından evlat edinilmemiz gerekiyormuş yoksa ölecekmişiz 30 gün içinde.... anneme mi kavuşmalı yoksa? çok üzgünüm çok çaresizim sucum ne benim? ben bir sokak köpeğiyim.... |
![]() |
![]() ![]() |
|
|