![]() |
|
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu.
|
Geçmiş olsun ![]() Şimdi bu kadar aksiliğin üzerine tuz biber olmak istemiyorum ama bu ve benzeri olaylar yüzünden ben de aslında çevremizde köpek olsun istemiyorum.Sizin ne kadar titiz davrandığınızı tahmin edebiliyorum, yukarıda da yazmışsınız zaten, sorundan sonra kucağımızda taşıyoruz diye.Ağaçlar.net üyesi kültürlü bir insansınız, bir hayvanla yaşarken komşularınızla kuracağınız iletişimi dengeleyebilirsiniz ama herkes sizin gibi değil. Eski apartmanızda 1 sene kiracı olan bir aile vardı, köpekleri de vardı.Karı koca koca köpeği çocuğun eline verirler, çocuk da apartmanın girişinde bütün gün köpekle durur, girene çıkana zehir ederdi günü.Köpek hırlayıp, havladıkça pişkin pişkin sırıtır, annesi babası olmayan çocuğu apartmana bırakmazdı.Bazen köpeği bırakırlar, köpek kimseye rahat vermez çevrede, vs. Bu tabi ki dünyayı paylaştığımız hayvanların yarattığı bir sorun değil, nasıl evinde gürültü yapmadan oturmayı bilmiyorsa, nasıl komşularıyla geçinmeyi bilmiyorsa, nasıl balkondan çöpünü döküyorsa hayvanıyla da o şekilde yaşayan az gelişmiş hemcinslerimizin yarattığı sorun.Ama böyle insanlarla yaşamak zorunda olduğumuzdan bu problemler de bitmeyecek. Paşanızla keyifle oynayabileceğiniz bahçeli evinize bir an önce kavuşmanızı diliyorum, eşinize, kızınıza ve Paşanıza da geçmiş olsun.Umarım bu keyifsiz zamanda canınızı sıkmadım, biraz da karşı pencereden bakabilmemizi istedim. Selamlar, |
![]() |
![]() ![]() |
|
|