![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
|
Aktifleyiciye kullanım kolaylığı getirmek.
Sn. smarty17 benim bu başlıkta ortaya koyacağım paylaşımlar sayesinde. elde ettiğimiz etkin olan bakterileri her an kullanıma hazır hale getirmek için, sizin açıklamanızdaki malzemelerle elde edilen aktifleyici preparatın kullanımında ekonomik uygalama yapmak için bu preparatı bir organik maddeye emdirerek neminin kurutulması ile kullanımında zaman sınırlamasını kaldırmak bize daha esneklik sağlıyacaktır. Ben uygulamalarımda daha önceleri buğday kepeğine emdirerek kuytu bir yerde nemini kurutup torbalayarak kullanmak istediğimde torbadan kaşık miktarı ile alıp torbayı kapatıyordum. Yeni uygulama içinde kepeğin maliyetini atık durumundaki yemiş kabuklarını ve sebze kabuklarını kurutarak bulgur değirmeninden geçirerek kepeğin yerine geçecek başka atıklar kullanılabileceğini paylaşmak istedim. Bu uygulamalarımı yakında resimliyerekde paylaşımlara sunarak üye arkadaşlarıma bu konulardada yardımcı olacağıma inanmaktayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-06-2011
Şehir: çankırı
Mesajlar: 133
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
|
Eksik anlaşılmayı tamamlamak.
Alıntı:
Yanlız bu malzemeler çabuk kuruyan özellikte olanlardan seçmelisin, mesela benim gibi kabuklu fıstık ve ayçiçeği gibi kuru yemiş kabukları bu iş için biçilmiş kaftan sebze alacaksan kabuklu barbunya alacaksın içinden yemek yaptıktan sonra kabuklarını kurutup kullanabilirsin tabii bu organik malzemeleri öğüterek toz haline getirdikten sonra hazırladığın aktifleyiciyi bu malzemelere emdirerek kuytu bir yerde nemini giderenedek kurutmalısın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-06-2011
Şehir: çankırı
Mesajlar: 133
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
Şehir: kırklareli
Mesajlar: 757
|
Sayın epsody; Düz yazı ile anlatılanları kavramam güç olduğundan, resim paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|