agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-10-2008, 17:25   #11
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Sn eylems,yıllardır kendi zeytinimizi kendimiz yapıyoruz.Zeytin siyahlaşmadan hem kırma hem çizme basıyoruz bidonlara.Kırma zeytin suyu hergün değiştirilirse kısa sürede,çizme ise biraz daha uzun sürede tatlanıyor.Siz çizme tercih etmişsiniz,dolayısıyla biraz daha geç tatlanacak.Zeytine atmış olduğunuz çizik sayısı zeytine herhangi bir zarar vermez.Aksine ne kadar çok yaralanırsa,acı suyunu o kadar çabuk bırakıp tatlanacaktır.Suyunu hergün değiştiriyorsanız ve renk fazlaca değişmesin diyorsanız,bir iki tane limon tuzunu da her gün bidon içine atmayı unutmayınız.

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025