agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni84Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-07-2016, 14:33   #32
Ağaç Dostu.
 
bahcedenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2011
Şehir: Trakya bea :)
Mesajlar: 1,361
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Bizim valide hanım da sağ olsun aynı ama ben kavanoz kapaklarını bıçakla pıslatmadan açamadığım için benim kapaklar bozuluyor, annem nasıl açıyorsa maşallah sanki hiç kullanılmamış gibi kalıyor ondakiler. Muhtemelen sizin valide de bu konuda kendine güveniyordur

Eski kapakları küçük saksılara tabak yaparak değerlendiriyorum ben genelde
Ben size söyleyeyim nasıl açtıklarını. Kavanozu ters çevirip yanan ocağın üzerinde birkaç saniye bekletiyorlar. Hemen pıt diye açılıveriyor o zaman. Kapak ta hiç deforme olmadığından tekrar kullanılabiliyor.

Yalnız gerekenden fazla bekletirseniz kapağın tutmasını sağlayan iç lastiği de yakabilirsiniz. O zaman bırakın kapağı tekrar kullanmayı, o kavanozun içindekiler bile çöp oluveriyor. Denenmiştir, bilginize...

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025