agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni62Beğeniler
  • 20 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen mandalinci
  • 1 Gönderen akçabardak
  • 14 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen bahcedenn
  • 3 Gönderen Muda
  • 3 Gönderen Muda
  • 3 Gönderen Muda
  • 1 Gönderen Muda
  • 2 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen Mücevher Çalısı
  • 2 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen Mücevher Çalısı
  • 2 Gönderen Muda
  • 1 Gönderen bahcedenn
  • 2 Gönderen TCM
  • 4 Gönderen akçabardak

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-09-2016, 07:46   #12
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,817
Galeri: 8
Közlenerek yapılan acı biber turşusu

Bu şekilde biberlerin daha az yer kaplaması sağlanıyor. Şişe içine bir miktar sarımsak konuluyor. Şişe iyice dolduğu zaman her bir şişe içerisine bir yemek kaşığı turşu için kullanılan tuz ekleniyor. Biz biraz fazla biber koyduğumuz için birbuçuk yemek kaşığı tuz koyduk. İki yemek kaşığı zeytinyağı da koyduktan sonra alabildiği kadar elma sirkesi koyduk. Bize verilen tarifte üzüm sirkesi konulacaktı. Ancak elma sirkesi çok daha lezzetli olmasını sağladı. Elma sirkesinin iyi olması gerekiyor. Yurt dışı markalı bir firmanın ucuz olarak sattığını iddia eden marketlerden birinden ilk çıktığı zaman aldığımda hiç de iyi olmadığını farketmiştim. Onlardan kullanılması durumunda tüm emeğinizin muhtemelen boşa gideceğini düşünüyorum. Daha sonra uzun bir sap ile ( metal kepçe gibi mutfakta bulunan aletlerin sap kısımlarını kullanarak ) şişenin kenarından tabanına kadar araya girerek biberler arasında bulunan havaların alınması sağlanıyor.

Name:  DSCF9370.jpg
Views: 2276
Size:  44.0 KB

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025