agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 9 Gönderen LavantaSE
  • 2 Gönderen sakagun

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-05-2014, 11:44   #5
Ağaçsever
 
abor's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tokat
Mesajlar: 41
Yaptigim derin internet araştırmalarina göre karsilastigim durumun bir kac sebebi var maddeler halinde siralarsam;

- uht sut kullanmam olabilir
- şekeri direk sute katip kaynatmak olabilir halbuki sutu ksynatip ( yaklasik 10 dakika) şekeri ondan sonra katmak gerekiyormuş.
- karbonata kullandim deneyenler kabartma tozu tavsiye ediyorlar.
- ben orta ateste surekli karistirarak yaptim muhtemelen şeker karamelize oldu halbuki kuvvetli ateste arar ara karistirarak yapmak gerekiyormus.

Son bir kez daha deneyecegim sansimi...

abor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025