agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 9 Gönderen LavantaSE
  • 2 Gönderen sakagun

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-05-2014, 07:09   #4
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,817
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi abor Mesajı Göster
Aynen tarifteki gibi yaptim ancak karbonat sonrasi surekli karistirdigim halde dibinde ve karistirdigim kasigin ucunda karamelimsi seyler birikti, icindede vardi. Icindeki şeker mi yandi acaba bilemedim...
Sodium bicarbonate olarak olarak yazılan karbonatı su içinde erittiğiniz zaman bir miktar tortu kaldığını görürsünüz. Eskiden yurt dışından İngiltere'den ithal edilen karbonatların tamamı erirdi. Karbonat miktarını biraz çoğaltıp suda eriterek yaparsanız belki bu olumsuzluk giderilebilir.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025