![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 837
|
Annem portakal ya da ayva reçeli yaparken içine 1-2 çubuk tarçın ve 4-5 tane karanfil ekliyor. Çok lezzetli oluyor tadı. Eğer bu ikisini seviyorsanız bir daha ki denemenizde siz de ekleyin. Tat farkını göreceksiniz. Çubuk tarçını reçel piştikten sonra çıkarın, karanfilleri reçeli yerken rastladıkça çıkarırsınız. Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 94
|
Alıntı:
Bi daha ki sefere kesin denicem annemi ikinci kez sok etmem lazım bu benim ilk reçelim :=) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|