agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-09-2011, 21:17   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-01-2010
Şehir: istanbul-kemaliye
Mesajlar: 1,281
Kızılcık mermaladı, şekerlemesi

Kızılcıkların irilerini ayırdık çekirdeklerini çıkardık birtaşım kaynattık üstüneçok az şeker koyduk bir taşım daha kaynadı ve tepsiye boşaltıp güneşe koyduk . Su koyulmadığı için fazla suyu olmuyor kendi suyuda güneşten iyice çekiyor tane tane oluyor. Kardeşim ve iki ablam şeker hastası olduğu için fazla şeker kullanamıyoruz. Bir kilo kızılcığa bir bardak şeker koyuyoruz. Tabi bizimki biraz ekşi oluyor ama kuruyemiş gibi yiyoruz. Burda herşey güneşte olduğu için fazla kaynatma olayı yapmıyoruz.

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025