agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni36Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-09-2012, 09:16   #10
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Kızılcıklar bu akşam evde. Tariflere baktığımda:

Sarımsaklı / sarımsaksız
Pişirilerek yapılan / çiğ yapılan
Süzme yoğurtla yapılan / yoğurtsuz yapılan
Ekşime için meyvesi bekletilen / hamuru bekletilen / hiç bekletmeden kurutulan


...farklı tarifler buldum.


Sarımsaklı / Sarımsaksız Sarımsaklı güzel ama pişirirken de konabilir, kararsızım. Önce koymanın pratiklik dışında avantajı - dezavantavı var mı?
Pişirilerek yapılan / çiğ yapılan Tariflerin çoğu pişirilerek yapılmış, Malina'nın tarifinde çiğ. Pişirilerek yapılan daha kolay gibi ama vitamin kaybının az olmasını istiyorum. Pişirilmemesi tarhananın olgunlaşmasını, saklanmasını, bozulmadan kalmasını olumsuz yönde etkiler mi?
Süzme yoğurtla yapılan / yoğurtsuz yapılan Yoğurtsuz yapacağım.
Ekşime için meyvesi bekletilen / hamuru bekletilen / hiç bekletmeden kurutulan Meyveyi bekletmeyi düşünmüyorum, hamuru bekletmekte ise kararsızım. Çocuklar ekşi sevmiyor belki en fazla bir gün bekletirim, kararsızım.

Kızılcık tarhanacılardan yoruma ihtiyacım var

Asiye ve Ayşe Yıldız beğendi.
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025