agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni35Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-09-2011, 15:46   #37
Ağaç Dostu.
 
Zekoş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-05-2009
Şehir: ÇORUM
Mesajlar: 816
Galeri: 4
Bu konuyu baştan sona kadar okudum yazılanlar hemen hemen aynı teknikler.Bende zeytinyağında kızartıp **** kavurarak koymanın zararlı olduğunu duymuştum.Ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum ******.Maydonoz v.b bitkileri kurutma da salata kurutucusu çok işe yarıyor kurturken de yeşil kurumasına yardımcı oluyor.Ayrıca kavonozda domates yaparken sarımsak ve acı biber katarak farklı bir sos elde ediyorum denemenizi tavsiye ederim bunları küçük kavanozlara koyun ve kızartmalarda kullanın.

sevdam beğendi.
Zekoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025