agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni35Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-05-2008, 15:41   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Ben de yazın hazırladığım sebzeleri dondurup kışın tüketiyorum, özellikle domatesi. Yalnız ambalaj konusunda içim pek rahat değil. Bu konudaki fikirlerinizi, bilgilerinizi almak isterim.

Genelde yiyeceklerde plastikten, naylondan uzak durup, cam kullanmayı tercih ederim ama dondurucuda cam çok pratik olmuyor, yer kaplıyor, donmuş haldeyken boşaltmak sorun oluyor,...

Dondurucu ortamında yiyecek saklamak için, sağlığa zararlı olmayan ambalajlar nelerdir?

tener beğendi.
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025