agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni35Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-07-2007, 11:44   #11
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Habibe hanımcığım, patatesin bir süre bekletilmesi sonucunda zehirimsi bir madde salgılaması konusunda bir bilgim yok, ama bu konuyu araştıracağım. Dondurulmuş ürünlerde dikkat edilecek nokta, örneğin dondurulmuş patates çözülmeden kullanılmalı. Çünkü bu ürünler çözüldüğünde ve bir süre bu halde bekletildiğinde bazı mikroorganizmalar faaliyete geçiyor. Buda sağlık açısından zarar teşkil ediyor. Fabrikalarda dondurulmuş patatesi üretimi yapılırken patatesler çok hızlı işlemlerden geçirilip donduruluyor. Bu yüzden bir kararma meydana gelmiyor. Umarım sorunuzu sizi memnun edecek şekilde cevaplamışımdır? Başka sorularada her zaman açığım

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025