agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni28Beğeniler
  • 6 Gönderen malina
  • 4 Gönderen malina
  • 1 Gönderen limon
  • 1 Gönderen malina
  • 1 Gönderen selis
  • 1 Gönderen Tenar11
  • 3 Gönderen ligustrum
  • 1 Gönderen hira
  • 5 Gönderen malina
  • 2 Gönderen hanımeli
  • 3 Gönderen nothing

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-05-2011, 23:11   #6
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Portakal kabuğunun beyaz kısmını kesip iyice temizleyin.
1 gün kadar kurumaya bırakın.
Sonra olabildiği kadar ince doğrayıp, kurutmaya devam edin. (2 gün)

(Hemen küçük doğramaya çalışırsanız çok sıvı kaybediyor. İlk kurutmayı uzatırsanız küçük parçalara ayırmak zor oluyor)

Toz haline getirip, eleyin.

Bu kadar

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025