agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni48Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-07-2007, 16:14   #11
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Domates reçeli ile ilgili internette yaptığım araştırmalarda genellikle domateslerin kireçli suda bekletildiğini gördüm.. Sebebi ne olabilir diye merak ettim ve bu suda bekletildiğinde domateslerin vitaminleri suya geçmiyor mu diye de düşündüm doğrusu..

Özellikle dünya ülkelerinden Portekiz'de uygulanıyor oluşu, biz de özellikle Bozcaada ve Gökçeada'da yaşayan Rumlar tarafından yüzyıllardır yapıldığını ve bir de sivri armut modeli domatesler kullanıldığını öğrendim..

İyi de oldu, dağarcığıma yeni bir bilgi eklendi sayenizde..


Düzenleyen Billur Korkmaz : 19-07-2007 saat 13:43
Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025