agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni48Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-08-2010, 08:56   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-03-2008
Şehir: AKSARAY
Mesajlar: 1
Merhaba; Arkadaşlar
oruç oruç internette gezinirken tesadüfen yoğurt mayalama yöntemi konunuzu buldum gerçektende çok ilginç
Bizi bu konuda bilgilendiren ve emeği geçenlerede ayrıca teşekkürler...

Benim bir sorum olacak şimdi burada karınca toprağından mayaladığımız yoğurtta yeniyormu yoksa sadece mayalama işlemindemi kullanılıyor.
Bilgilendirirseniz sevinirim...

Merdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025