agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen Filiz
  • 1 Gönderen Sevgi Durul
  • 1 Gönderen melekgül

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-01-2010, 11:40   #4
Ağaç Dostu
 
Filiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: burdur
Mesajlar: 1,212
Galeri: 1
Vişneleri ayıklayıp yıkıyorsunuz. Daha sonra kavanozlara çok olmayacak şekilde doldurun üzerine biraz şeker sepeleyip kavanozun ağzına bir parmak kala kadar su doldurun kapaklarını (öncesinde kapakları biraz kaynatın) sıkıca kapatın. Daha sonra kavanozları ağız aşağı gelecek şekilde tencereye yerleştirin. Tencerenin dibine bir bez parçası koyun ki kavanozların fazla ısıyla patlama olasılığı aza insin. Daha sonra tencereye soğuk su doldurup kaynamasını bekleyin. Kırkbeşdakika-bir saat gibi bir süre sonra ocağın altını kapatın. Tenceredeki su soğuyunca kavanozları başaşağı koyun ve bir gün bekleyin. Kapakları bombeleşmiş kavanozlar kullanılmayacak. Afiyet olsun.

LavantaSE beğendi.
Filiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025