agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen orman kedisi

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-03-2007, 18:21   #5
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Tokat- Zile
Mesajlar: 60
Unhappy Kayısı Kurusu

Ben Tokatlı'yım bizim burada kayısılar kurutulduktan sonra küllenir öyle saklanır ve bir sene hiç böceklenmez. Kurumuş kaysıyı kışın kaynatıp posası da mikserden geçirilirse inanın insanda kabızlık ve bağırsak sorunu kalmıyor.

seyyaah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025