agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen orman kedisi

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-04-2017, 11:10   #15
Yeni Üye
 
orman kedisi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-11-2013
Şehir: Ankara
Mesajlar: 20
üzerine tül örterek tahta kerevetlerde ve yoğun güneş alan bir yerde kurutun. kerevetleri su içine yerleştirirseniz, karıncalardan da korursunuz. güneşteki ultraviole ışınları pek çok zararlıyı yok ediyor. izmir/tire'de yaşadığımız yıllarda anneannem salça ve reçeli, çoğunlukla hiç kaynatmadan, güneşte yapardı. kükürtün pek bir zararı yok, tarımda pek çok zararlıya karşı kullanılıyor, toprağa atılıyor, mesela. şarap yapımında, özellikle de kırmızı şarapta kükürt kullanılıyor. bu nedenle de kırmızı şarabın, açıldıktan sonra 1-2 saat bekletilip, kükürtün uçmasının sağlanması gerekiyor ki ertesi gün baş ağrısı yapmasın. biraz geç bir katkı

Milla beğendi.
orman kedisi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025