agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-08-2008, 13:15   #11
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Onuda yaptım.

Yetişdirdiklerimden yaptığım için parti parti yapıyorum. Şimdi üçüncü ve büyük olasılıkla son parti biberlerin kızarmasını bekliyorum.

İlk yaptığım sizin anlattığınız gibiydi; yani çiğden yaptım. Haşlamaya göre daha diri oldu ve kabuklarda belirgin. Haşlayarak yaptığımı daha çok beğendim.

Birde çiğden acı biber yiyemem, hem mideme dokunur hem de yakmasına tahammülüm yoktur. Haşlamadan yaptığım mideme dokundu. İkinciyi haşlayarak yaptığımdan çok rahat kullanıyorum.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025