![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Kapyayı yıkar, ayıklar, robottan geçiririm. Leğenlere koyar, dama atarım. Kendi kendine kıvama gelir, tuzlar, saklama kaplarına doldurur, tezgah altı dolabıma koyarım. Ne haşlarım, ne kabukla uğraşırım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Onuda yaptım.Yetişdirdiklerimden yaptığım için parti parti yapıyorum. Şimdi üçüncü ve büyük olasılıkla son parti biberlerin kızarmasını bekliyorum. İlk yaptığım sizin anlattığınız gibiydi; yani çiğden yaptım. Haşlamaya göre daha diri oldu ve kabuklarda belirgin. Haşlayarak yaptığımı daha çok beğendim. Birde çiğden acı biber yiyemem, hem mideme dokunur hem de yakmasına tahammülüm yoktur. Haşlamadan yaptığım mideme dokundu. İkinciyi haşlayarak yaptığımdan çok rahat kullanıyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|