![]() |
|
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nurbahar, Kardeşim ,ben tamamen amatörce yaptıklarımı size iletmek istedim. Ekim Kasım aylarında Yalova da Peniik-Yalova vapur iskelesi karşısında pazartesi,çarşamba,cuma kurulan pazardan aldığım zeytinleri iyice yıkadıktan sonra 10-15 gün iri tuzda bekletip acı suyunu süzüp , (bir ayda tüketebileceğiniz miktarlarda)bölüp kaplara limon,limon tuzu ,zeytinyağı,sirke (miktarı tamamen size kalmış) ekleyip;afiyetle yiyiniz.Bana dua edersiniz.Ben bunları yaptım.Gördüm ki bu güne kadar İstanbul dan satınaldığım en pahalı zeytinden de daha üstün olup, temizlik gibi vasıflar bakımından gönül rahatlığıyla yemek mümkünmüş. Afiyet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|