agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-03-2009, 18:47   #11
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,100
Galeri: 260
Zeytin konusunda kafam iyice karıştı, artık kendi zeytinimi yapıp yemek daha güvenli diye düşünüyorum.

Bir tarihte siyah zeytin yapmak istemiştim, aldığım yer bana beş kilo zeytini hazırlayıp verdi, tuzunu da kattı, ağzı kapalı olarak kalsın her gün gidip gelip yuvarla bidonu dedi.

Aradan aylar geçmesine rağmen benim zeytinim yenecek kıvama gelmedi bir türlü, bir yıl sonra hâlâ tatlanmadığını gördüğümden atmak zorunda kaldım.

Bir daha da zeytin yapmak istemedim.
Bu işi iyi bilen arkadaşlarımız bize küçük ölçüler vererek nasıl yapılacağını öğretirlerse çok daha faydalı olacaklarını düşünüyorum.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025