agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-11-2010, 10:36   #11
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu Mesajı Göster
Kararmanın hafif değil tüm meyvede olması gerekmiyor mu?

Tam kararmadan meyvenin uzun süre saklanması mümkün olmayacaktır.

Gerçi bu meyveyi tüm kış boyunca saklayabilen de şimdiye kadar görülmedi
İşin sonunda hepsi koyu kahverengi olur. Üzerlerinde beyaz şeker tabakası oluşur.

Bende hala geçen seneden ne olur ne olmaz diye sakladığım bir miktar var.

Uzun süreli saklamada iyice kuruyup taş gibi olması engellenmeli. Askıdan indirildiğinde ince jelatinler ile iyice ambalajlamak iyi sonuç veriyor. Bu yıl farklı olarak vakumlamayı deneceğim.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025