agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-11-2016, 11:28   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 29-10-2016
Şehir: samsun
Mesajlar: 11
Benim kuruttuklarımın henüz dışı tam beyazlaşmadı.Samsun çok nemli olduğu için hala yumuşaklar.Bu haliyle dayanamayıp yiyoruz yine de tadı çok güzel geliyor.Konuyu ilk sayfadan sonuna kadar okuduğum için sırf merakımdan askıda kurutmayı denemek istedim.Bu nedenle az sertleşmeye yüz tutanlardan cevizle birlikte de yedim.Hakikaten övgüleri hak ediyor.Bu konuda emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.

meraklı-ege Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025