![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
/
Giriş Tarihi: 06-06-2007
|
Sonunda tüm mesajları okudum. Konunun açılmasına vesile olan Meyvelitepe'ye en içten teşekkürlerimle Geçen hafta İzmir Tarım fuarında Trabzon Hurma fidanları satılıyordu. (1,5 - 1,75 m.) Hemen alayım diyecektim de balkondan başka yerim olmadığı için vazgeçtim. Apartman bahçesine diksem meyveleri 2 gün sağlam kalmazdı. Bu arada bu konuda paylaşımlarda bulunan tüm üyelere ayrıca teşekkür ederim. Köylü pazarına gelince bende 15-20 kg alarak balkonumda kurutacağım inşallah. Düzenleyen Murat Öz : 22-10-2012 saat 09:56 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
/
|
Pazar günü Doğa Yürüyüşüm var. ![]() Cumartesi gelsem pazar yoktur. Siz benim için alsanız da ben bir cumartesi gelip Ulukent'e aktarsam.? Metro Hipermarkete de gelmiş. Haftaya uğramayı düşünüyordum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Doğa yürüyüşünü hep dağa mı yapıyorsunuz, ova yürüyüşü olmuyor mu? ![]() Tamam senin için toplayayım biraz... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
/
|
Alıntı:
Şehre yakın yerlere - Belediye otobüsü ile ulaşım sağlıyoruz. Bir gün grubu alıp bahçeye gelirim ağabey. ![]() Sana zahmet olmasın ağabey. Haftaya 10 kasımda Ankara'da olmaz isem gelip alırım. Sayın MeyveliTepe, Evet karpitlendiğini biliyorum ama deneme amacı ile 1-2 kilo yapmayı düşünüyordum. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Marketlerde satılanlar karpitlenip olgunlaştırılmıştır. Onlardan olmaz, ağaçtan toplandığı haliyle, sert olmalı. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|