agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-07-2015, 13:48   #33
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 16-11-2013
Şehir: ankara
Mesajlar: 10
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi abahcivan Mesajı Göster
binbir zahmetle yaptığım reçelim kavanoza çıkarınca şekerlendi.kaderime razı olmaya hazırlanırken annem imdadıma yetişti,meğer püf noktası varmış;kavanozun üstüne kaynar halde 1 yemek kaşığı su ekleyince yukarıdan aşağıya doğru bütün şekeri eritti.
Çok güzeel bir bilgi vermiş oldunuz. Teşekkür ederim.

umayana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025