![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Yuvamızın yapımı için bir adet eski tip monitöre ve gerekli aletlere ihtiyacımız var.. Belki de meraklı bir yardımcıya ![]() ![]() Ekranı kasadan ayırıyoruz.. ![]() Ben oldukça uğraştım, kabloların hepsini kesip bağlantı vidalarını sökmek biraz yorucu oldu.. ![]() Kasanın içi simsiyahtı, yıkadım ama yine de lekeler kaldı.. Tek çözüm boyamak olacak sanırım.. İçine polar kumaştan küçük bir minder diktim ![]() Sevdi sanki ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Elinize sağlık, gerçekten de güzel bir buluş. Ama söküm esnasında çıkarttığınız o tüpün arka taraftaki ucunda kaç voltluk statik elektrik depolu olduğunu biliyor musunuz? Konuyu bir tamirciden duydum. Benim anladığım bir şey değildir. Bana söylenene göre bir insanı rahatça öldürecek güçte imiş! Allah korusun, o resimler başka bir çocuğu da özendirebilir. Karıştığım için özür dilerim ama konu önemli sevgili Selis! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Voltajı fazla ama Akım yok...bu zarar vermez ama...hele uzun zaman beklemişse voltaj sıfırlanmıştır...yine de şaseyi toprak ile buluşturup boşaltılabilinir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teknik eleman olduğum için elektronik işlerden anlarım, bu konuda önlemimi aldım.. (Yıllar önce teknik servisim vardı) Zaten bu monitör zararsızdı.. Sayenizde bunu denemek isteyenleri de uyarmış olalım.. Mutlaka bir uzman eşliğinde yapsınlar.. Sudenur boya, hııı? ![]() Şu sıralar işim gücüm yok, başka tavsiyelerin varsa burdayım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Tura beyin yapışkanlı kağıt önerisini de değerlendirebilirsiniz fakat girintili çıkıntılı kısımlar epeyce uğraştırır, perde fikri mükemmel yalnız. ![]() Sprey boya daha rahat olur, çabuk kuruyor fakat mutlaka dışarda yapın, her yeri batırmasın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Adı pilav mı?... ![]() Her pilav yiyişimde bunu hatırlayacağım...güleceğim galiba. Pilastik objelere boya tutunamaz. Çok geçmeden pul pul dökülür...Zımparalamak...astar falan atmak gerekir. Ama renkli monitörler var... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|