![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
Merhaba arkadaşlar bir kedide ben edinmek istiyorum.. bir iki sene evvel Ankara kedim vardı çok oyuncu ve çok akıllı bir kedi idi çok özlüyorum onu onun gibi bir kedim olsun çok istiyorum.. Bir yandan da bi sokak kedisimi olsa diye tereddütlerim var yine de aklınızda olsun sahiplendirmek isteyen olursa Ankara içinde talibim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Alıntı:
Pet shop'lardan hayvan almak hiç mantıklı değil. Sokakta o kadar güzel kediler var ki pet shoplarda bulamazsınız. Eski kediniz gibi bir kedi bulmanız imkansız. Çünkü kedilerde insanlar gibi karakter sahibi yaratıklardır. Hiçbir kedi diğerinin davranışlarını göstermez. Şahsına münhasır denir ya, tam da öyle işte. 15 senedir kedi besliyorum ve ilk kedimi asla unutamıyorum. Gaflette bulunup kapıyı açık unutmuştuk ve kaybolmuştu. İlk göz ağrısı bambaşka bir şey... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kendi isterse sevdirir, fazla sevincede patiyi yerdiniz. Ilk yillarda o aci ile el cekince epey kanimiz akti.Fakat, sonra patiye karsilik bir tepki vermedik ve de o bize pati atmayi birakti..Karnini sevdirmeye basladi..Fotograflarini yuklemis olabilirim.Bende hic bir hatirasi kalmadi. Magazanin kapisini tirnaklari ile acar ve kutusuna gecer idi..Digerleri o beceriyi elde edemedi..Siyah inci ile ayni yaslarda olmasina ragmen 2014 ocak ayinda kaybettim.Da hala unutamam, o benim yaban ama sevecen bir arkadasimdi.. Dediginiz gibi unutulmuyorlar.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|