![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sayın Hhatice sizde olmayan bende olanların listesini yapıyorum(Gerçi sizde'de yok yok ) sizin için bir küçük fide ve çelik paketi yapacağım.
|
Çok teşekkür ederim sevgili ykolko çok sevinirim :)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 178374
Bu da Utanmaz selluka :)Tohumdan yetiştirdim .Boy attı uzadı gitti ama açmadı malesef bu hafta budayacağım . |
1 Eklenti(ler)
|
Arkadaşım hepsi güzel ama yıldız çadırı ilk gözüme çarpan. Bu yıl ilk kez Adalet Hanım2ın gönderdiği tohumlardan ben de yetiştirdim. Seneye de mutlaka ekeceğim çok sevdim bu sarmaşığı...
|
Sevgili arkadaşım,
Ççiçek sevgin her bitkide farklı güzellikler sergileyerek,bizler kadar ulaşıyor. Ellerine sağlık,hepsi çok güzel. |
Sevgili arkadaşım ellerine sağlık çok güzeller.
|
Sevgili Hhatice yıldış çadırı ne kadar güzel olmuş, diğerleri de:) Ellerine sağlık canım:)
Utanmaz sellukanı bence daha budama:) İçeride mi duruyor, aceba onun için mi çok gelişme göstermedi? Kırmızı sundavilia'dan senin için hemen toprağa bir dal yatırıyorum:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yıldız çadırı çok güzelll...Ama süt ağacı da inanılmaz bir güzellik...ellerinize ve yüreginize sağlık...sevgilerimle...
|
1 Eklenti(ler)
Sevili Hhatice,
Sana verdiğim sarmısak dişleri böyle açacak,peşine düştüğüne değdi değil mi? Eklenti 178451 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim canım .Yanından yavru verdi ama çok küçük büyüyünce senin olsun mu?:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim arkadaşım,bende sana hep sarmısak getiriyorum.:p
Öbürü de hazır "Sosyete sarmısağı". gölgende bana da bana da yer ver başlığına yazdığın mesajlar, çok içten ve yüreklendirici ,aynı duyguları paylaşmak insanı daha çok yaklaştırıyor birbirine. |
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 178507[/ATTACH]
Bu Orkideyi yeni aldım . Bu cinsine daha önce rastlamamıştım .Değişik geldi . |
be çok yenıyım bendede cok cıcekler var salon balkon ve terasımda ama burada bende olmayan bır suru cıcek var ve ınanın çok kıskandım bende ıstıyorum bende herkese sevgıler
|
Hoşgeldin serkan Beğendiğin birşey olursa veririm ben sana
|
Alıntı:
Sevgili kılıç ve uzman16 nın gönderdiği tohumlardan ekmiştim. Seninkiyle kıyaslanmaz bile...:( |
Alıntı:
|
Şu hazır satılan sıvı besin mi yoksa doğal gübre mi kullandın?
|
Enser Bey vermişti organik gübre kendileri yapmış .
|
Alıntı:
|
Sevgili bıcırık bir ay sonra bana hatırlat olur mu?
|
tamam hatice hanım...sevgilerimle..
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Hatice Hanım, (şimdi size nasıl hitabetmeli bilmiyorum Sedef Hanım mı demeli Hatice Hanımla yola devam mı etmeli :)) ) Ben bu çiçeğin adını merak ettim.
|
Hiç önemli değil canım hangisini desen olur.
Çiçeğin ismi Gala Muhteşem güzel renkleri var sarı ,beyaz ,kırmızı ,pembe Biraz nazlı günün aynı saatinde iyi ve ılık su ile sulanıyor .Soğuktan etkileniyor .Kökten ayırarak çoğalıyor.Eve getirdikten sonra hızla bozulmaya başladı .Yerine alışana kadar zorlandı ..Şimdi iyi durumda bulursam sarısını da alacağım . |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 179432
Pembe mini gül çok güzel açtı.Sitedeki arkadaşlarıma armağan olsun :) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025