![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Tekirdağ'da da sardunyaların durumu malesef çok kötü
Hhatice, Eminim sardunyalar bu durumu atlatacak ve yine muhteşem olacaklardır. Ben inanıyorum, siz de inanın. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Abla çok üzüldüm,bende'de aynı durum bahçem'de avokado ağacı,chayote kabağı ve ahududu malesef öldü, evdekiler;
Annemin sardunyaların'dan benim küpe çiçeklerime kadar, pek büyük hasar olmasada üzülüyor insan. :( |
Değerli arkadaşlar,
Bırakın çiçekleri bu sene ağaçlar bile kurudu. Kışın soğuklar ve don dan, şimdilerde sıcaklıktan. Ne kadar az hasarla atlatabildiyseniz karlısınız. |
Sevgili Hhatice;
Balkon sayfanızı en baştan başlayarak bir kez daha gezdim. Özellikle sevdiğim bitkileriniz şunlar oldu: Kirli(Onu bir daha göremedim?), beşli tüylü kaktüsler, kara kafa, kaşıkçı elması!, yılan gibi sarılıp yatmış kaktüs, sinek kapan. Ve de bu arada, Sevgili Arya! Tabii.:p Ha, bu arada ''Kara Kafa'' yı da bir daha göremedim? Selam ve sevgilerimle...:) |
Son eklediğiniz kaktüsler çok güzel. Bol tomurcuklu olsun...
|
Alıntı:
Arya doğum yaptı 6 tane yavrusu var :)1 Ağustos'ta doğdu yavrular .Tam 1 aylık oldular o kadar güzeller ki her gün köye gidiyoruz .Gitmişken yemeğimizi de orada yiyoruz 22:00 buluyor eve dönmemiz vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu gün Tekirdağ güzel sabah yağmur yağdı.Çok faydası oldu .Hava mevsim normallerine dönecek gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 168669
Abelia x grandiflora Bu çalıyı sanıyorum Sevgili Kiraz yollamıştı.Bütün yaz çiçek açtı .En güzeli budaktan tuttuyor olması :) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 168674
Liciler hala açıyor.Biryandan tohum oluşuyor ,Bir yandan yandan yeni oluşumlar yapraklanmalar oluyor.Sarı beyaz lila beyaz ,olanlar İstanbul'da çok güzel açmış .İlk gidişimde onları çekip ekleyeceğim . . |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 168675
Çok güzel çiçek açtı ama malesef o ara resim çekemedim . |
1 Eklenti(ler)
|
Çalı çok hoşmuş. Lisiler de:) Bugün hava yağışlıydı. Çiçekler biraz nefes aldılar. İki üç küpe çiçeğim sanki filizlenecekmiş gibi geldi bana. Belki de gönlümden geçen o olduğu için öyle sandım:)
|
Selamlar,
Hhatice hanım balkonunuzu gezdim, kaktüsleriniz çok güzel.Herhalde sizde bulunmayan kaktüs çeşidi yok :) ne kadar çok kaktüsünüz var. Bende kısa zamanda yetiştirmeye başlayacağım , imrendim doğrusu :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin de kaktüslere merakınız varsa seviyorsanız bir başlayın edinmeye hepimiz yardımcı oluruz . |
Ah sevgili Hatice kışkırtma beni:D Vallahi gözüm doymaz:o.
|
Sevim'cim bizlerin kışkırtılmaya ihtiyacı mı var görür görmez doktorumuzun dediği gibi Phytomania (Phyto - bitki ; mania - delilik , cinnet kelimelerinin birleşimi ) oluyoruz .İlk kargoda elinde bil :))
|
Alıntı:
Abelia x grandiflora |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar |
İyiki sizler varsınız, sizi seviyorum.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025