![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice, liliumlar ne kadar erken tomurcuklanmışlar, benimkiler topraktan çıkmadılar bile. Plumerianız köklenmiş gözünüz aydın, şimdilik o bir çirkin ördek yavrusu, bir kaç ay sonra güzelleşecek. Symbidiumunuz gerçekten aşık olunacak kadar güzelmiş, bunların koyu ve açık pembesi bir arada muhteşem duruyor. Sayın Kgursan'ın yüklediği fotoğraflar olacaktı galeride, ben de onlara bayılmıştım. Kamelyalar çok güzeller, ne yazık ki uzun süreli çiçekli kalmıyorlar. Orkideler ise övgüyü hak ediyor, ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Uzun zamandir balkonlara ugramamistim yeni ciciler ciceklenmis. Muskariler cok güzel. Rhododendron köklendi mi cok merak ettim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
Orman gülleri hepsi tomurcukta yakında açarlar.Soğuk iklimi seviyor .Kışı köyde donmadan atlattı. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tohumdan yetisenler mi tomurcukta? Cok sevindim eger öyle ise. Güzel resimlerini eklersin artik. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Yok tatlım bendekiler oldukça büyük çalı bitkisi sanırım boyları da uzadı .Geçen sene köye ekmiştim .Çok güzel çiçek açtı.Şimdi de tomurcukta -9 za kadar dayan ıyor .Soğuk iklim için harika bir bahçe bitkisi Orman gülü tavsiye ederim .Hiç tohum alamadım .Çok zaman alır tohumdan yetiştirmek |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Alıntı:
Ama senin verdiğim laleye ve dde saksısına öldüm Çok teşekkür ederim canım. Tekirdağ'a geldiğimde mutlaka telefon edip uğrayacağım .Benimde sana bir süprizim var. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tekirdağ'a geldiğinizde beklerim, birlikte bir kahve içeriz. |