![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Hatice hanım merhaba, Balkonunuzu gezdim. Çok güzel succulent leriniz gördüm ve hoş sohbetinizi şahit oldum. Sizi kutlarım. Ama bahçenizden bir şey görmedim. Onun fotoğraflarını koymuyor musunuz? Selamlar |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik
|
Sevgili Hatice kocaman bir özür Dikkatimden kaçmış bu cümle bir ayı geçmiş üstelik. Lütfen özürlerimi ve geçmiş olsun dileklerimi kabul et. Bel ağrısını geçmişte iki kez yatmış bir süre çelik korselerle gezmiş biri olarak iyi bilirim çok can yakar. Çok şükür yıllardır ağrım yok ama ben de bu sıcak ve nemli havalarda astım nedeniyle sıkıntıdayım. Kendi sıkıntılarım nedeniyle çok önemli şeyleri gözden kaçırabiliyorum. Tekrar geçmişler olsun,sevgiler![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
Sevgili arkadaşım sana da çok geçmiş olsun .Havalar benim de bronşitimi çok arttırdı ![]() Az kaldı ekim gibi mevsim normallerini görsek ,Bütün karpuzlar çürüdü domatesler keza aynı telef oldu . |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
![]() Ben uzun bir süre belimin ağrısından bu sıcaklarda yatmak zorunda kaldım ![]() Bahçe köyde ve ben oraya gittikçe malesef resim çekmeyi hep unutuyorum Halbuki kuşkonmaz çok güzel büyüyor ,Adaçayı ve sıçankuyruğu da orada ekili, ağaçlarda çok güzel armutlar ve elmalar var. Kirazları çekmeyi unuttum onların mevsimi geçti ,ama dut ağacının dalları dutları taşımıyor ![]() En kısa sürede halledeyim bu açığı ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|