![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
![]() Ne kadar çok çiçek açtılar anlatamam .En sevdiğim kaktüs bu sürekli çiçekli ,Güneşi görünce kocaman oluyor .Çiçeği akşama doğru kapanıyor. Düzenleyen Hhatice : 31-05-2010 saat 17:53 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Isırganları özellikle dişi ısırgan olacak dişiler biraz morumsu oluyor .Ellerini yakmadan bir eldivenle topla sonra ince ince kıy üzerine 1 küçük soğanı rendenin ince tarafıyla rendele biraz ov sonra içerisine su koy ve bir gece beklesin .Tülbentten süz ve fıs fıs yardımıyla bitlerden kurtul ) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
![]() Sevgili Zafer Bey'in hediyesi ,Saksısı el yapımıdır .Çok değerlidir. Elemeği göz nuru Ağaçlar net doğum günü İstanbul toplantısında vermişti.O günden beri hızla gelişti .Minik minik olan kısımlar uzamaya başladı. Düzenleyen Hhatice : 13-01-2011 saat 18:56 |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gece mumunuz ve diğer çiçekleriniz çok hoş. Sağlıkla büyütün. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sevgili Hhatice çiçekleriniz çok güzel, kalanşolar yazın da mı açıyorlar, karanfilin kokulu mu? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Sevgili Hüzün karanfil malesef kokmuyor .Kokulu olan tomurcuk daha açmadı .Kalonşolara aklım almadı sürekli açıyor.Tohum yapmak istiyor sanırım doğası gereği ben de izin vermiyorum tohum oluşmadan koparıyorum .Bu yüzden sürekli çiçek açtığını düşünüyorum . |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Merhaba Hhatice hanım
Alıntı:
Sizleri izlemek sanırım bana coşku verdi usulcacık aranıza sokulmaya geldim (iyiki gelmişim) Bu arada siizn bu mesajda paylaştıgınız bitkiyi seneler evvel bir arkadaşımın ofisinde görmüştüm, isteyeme çekindim sanırım. Şimdi sizde aynı bitkiyi görünce inanın cok sevindim. Şimdi yüzümü kızartarak sizden isteyebilirmiyim? Çiçek güzelliğinde uzun günler diliyorum Sevgilerle...... |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
|
Alıntı:
Gördüğün üzere çok farklı sevgi ,,saygı çerçevesi içinde yardımlaşılan, iyi yürekli insanlarla dolu bir aileye kavuştun ![]() O çiçek ve pek çoğu malesef taşınma esnasında yok oldu . Çok üzgünüm .Tekrar edinebilirsem sana mutlaka yollarım . |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
Sıcakkanlı yaklaşım ve cevabınız için çok teşekkürler. Aranızda gerçekten cokkk ama çokkk HOŞGÖRDÜM. Hepiniz sevgi dolusunuz. İyiki bu siteyi keşfetmişim. Sizlerin arasında olmak beni onure ediyor. mesajınızı geç okudum ( özür) ![]() Fakat gerçekten çok üzüldüm. Taşınma esnasında bitkilerinizin ugradıgı talihsizliğe çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda en iyilerine sahip olur acınızı azıcık bile olsa hafifletirsiniz. Bol çiçekli ve sağlık dolu günler diliyorum. Sevgilerimle Asuman |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|