![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili jineop,ben bunları gördükten sonra vaz geçeceğim bitki yetiştirmekten. Süper olmuş küpeler sardunya ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Alınan onlarca bitki telef oldu. O kadar çok almaya bunlar çok az Bahçenin en güzelleri şu ara küpe çiçekleri... Tam iyi görüntüleyemedim. O köşeler çok keyifli... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Lap topu aldım benim ortancaların yanına gittim uzun uzun resmi gösterdim boyunlarını büktüler bilmem artık sıcaktan mı bilmem resimlerden mi ? ![]() Abla ellerin dert görmesin hepsi harikalar... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Merhaba sn.jineop. İlk resimdeki türün adı nedir acaba. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hydrangea macrophylla 'Mariesii Variegata' denilen alacalı ortanca türü. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba sevgili jineop, yorumunuzu okurken kötüsü böyleyse iyisi nasıl olur ki diye hiç geçirmedim aklımdan zira elinizin değdiği hiç bir şey kati süretle çirkin olmuyor, efsunlu üyeler var bu formda. Herşey çok güzel, çok zevkli ve alımlı. Dilim tutuluyor lal oluyorum gezinirken, yüreğinize bileğinize sağlık, keyifle çeşitlendirin bahçenizi. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Ortanca
Kesinlikle selise katılıyorum. Ortanca genellikle uygun bölgeye dikildiyse İstanbul' da hem çok çiçekleniyorlar, hem çiçek kümesinin büyüklüğü aşırı artıyor. Gerçi sitede ya tam gölge ekimi ya da aşırı güneş yüzünden keyifsiz olan çok ortanca var. Ortanca gölgeyi sevsede kesinlikle çiçeklenme için az da olsa direk güneş istiyor. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|