![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Bahçe çoğu zaman benim sırdaşım, arkadaşım. Güzel olunca haliyle insan mutlu oluyor. S ya da ters S uygulamaları çok estetik oluyor. Aynı zamanda yaptığım hataları daha az farkedilir kılıyor. Bahçe düzenleyecek tüm dostlara öneririm Haksız mıyım ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Kapı girişi şimdilik böyle. Hindistan alıcı, Rhaphiolepis x delacourii kendi kendine her yerde çimleniyor. Yaprak formu ve çiçeği çok hoş. ![]() Satı ablamın karışık Almanya tohumlarında büyüttüğüm Tradescantia Andersoniana dona dayanıklı, gerçek moruyla sevdiklerimden. ![]() ![]() Daha baston gül ve bu bölgedeki clematisler açacak . Şimdilik böyle ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın jineop, Nihayet bahçenizdeki gülü de gördüm.Bahçenizi her gezdiğimde içimden "hepsi çok güzel ama benim için çiçeklerin şahı olan güller acaba yok mu, nerede bu güller?"diye geçiriyordum.Zira bir türlü güle denk gelememiştim.Ama bu gülü görünce bir hayli sevindim.Demek ki gül de varmış.Tamam clematisler de çok güzel ama bir gül tutkunuolarak ben illa da gül diyorum. Selamlarımla. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili jineop, Clematis arşivi için çok teşekkürler.. Anlaşılan bizim tüm yaz çiçek için John Paul II dikmemiz lazım. İzmir bölgesinde biraz zor diye okudum Mine Hanım'ın mesajlarından. Umarım başarılı oluruz. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, #1321 son fotoğraf sanki yabancı bir bahçecilik kitabından alınmış gibi duruyor. Siz ve bahçeniz süpersiniz. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sayın jineop, benim idolümsünüz. Hem çalışıp, hem koskoca bahceyle ilgilenmek gercekten büyük özveri. Ben ne yalan söyleyeyim ufacık balkonum var, işten gelince sulamak icin bile halim kalmıyor. Enerjinize hayranım. Sayenizde bitki dağarcığım her gecen gün artıyor. Hiç görmediğim, duymadığım çiçekleri bahçenizde öğreniyorum. Uzun lafın özü supersiniz.. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|